Dızo Kürtçe ne demek?

İçindekiler:

  1. Dızo Kürtçe ne demek?
  2. Bremin kelimesinin anlamı nedir?
  3. Bra nın anlamı nedir?
  4. Delalamin kürtçe ne demek?
  5. Her biji ne anlama gelir?
  6. Sütyen hangi dil?
  7. Omrum Kürtçe ne demek?

Dızo Kürtçe ne demek?

Cüneyt Akman on Twitter: "@RenginArslan Dızo, Kürtçe'de hırsız demek diye biliyorum..Hani malumatfuruşluk olmasın ama... Cuk oturmuş o "pankart".."

Bremin kelimesinin anlamı nedir?

İçinde biremin geçen Türkçe ve Kürtçe örnek cümleler... ... Kürtçe bremîn kelimesi Türkçe erkek kardeşim anlamına gelmektedir. Biremin kelimesinin kökü Bra (bira) ise erkek kardeş anlamına gelmektedir. Erkekler arasında kullanılır.

Bra nın anlamı nedir?

Gerçek Anlamı > sutyen 1930s: abbreviation of brassiere.

Delalamin kürtçe ne demek?

Delalamın = Değerlim... - Kürtçe Sözler Stranén Kurdî | Facebook.

Her biji ne anlama gelir?

İçinde Her Biji geçen Türkçe ve Kürtçe örnek cümleler... Her Biji genellikle Çeşitli miting ve gösterilerde slogan şeklinde kullanılan aynı zamanda Birisini övmek, kutlamak anlamıyla da kullanılmaktadır. Türkçede "Her Biji" = "Çok Yaşa" anlamıa gelmektedir.

Sütyen hangi dil?

1. 'Sütyen' aslında yer çekimine başkaldırıyı anlatan bir kelime. Fransızcadan aldığımız bu kelimenin orijinali 'soutien-gorge' (tr. okunuşu: 'sutyen gorj'). Aslında 'boğaz' anlamına gelen 'gorge' eski dilde 'meme' kelimesini de karşılamış; bizdeki 'göğüs' gibi daha mesafeli bir ifade olduğu için olsa gerek.

Omrum Kürtçe ne demek?

Türkçe ömrüm kelimesinin Kürtçe çevirisi jîyana min (hayatım) demektir. Bazı yörelerde Kürtçe "heyata min" ve "emre min" kelimeleri de ömrüm yerine kullanılmaktadır.