At kestanesi suyu ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. At kestanesi suyu ne işe yarar?
  2. At kestanesi basur için nasıl hazırlanır?
  3. At kestanesi çay ne işe yarar?
  4. Farmasi at kestanesi nasıl kullanılır?

At kestanesi suyu ne işe yarar?

AT KESTANESİNİN FAYDALARI Kırışıklığı önleyerek yaşlılığı engeller. – Eklem ve kemiklerde romatizma ya da iltihaplanmada kaynaklı ortaya çıkan ağrıları dindirir. – Şah damarı, alın ve ayak tabanlarına sürüldüğünde vücuttaki kan dolaşımını düzenleyerek sinirlerin beyne daha iyi iletilmesini destekler.

At kestanesi basur için nasıl hazırlanır?

Basur için; bir yemek kaşığı at kestanesi tozu, 1 tatlı kaşığı kantaron yağı, 1 tatlı kaşığı kuşburnu tozu ve bir yemek kaşığı ozon yağını tencereye dökerek kaynatın. Karışım lapa haline geldiğinde ocağın altını kapatın. Ilıyan karışımı basur olan bölgeye uygulayın.

At kestanesi çay ne işe yarar?

AT KESTANESİ ÇAYI FAYDALARI •At kestanesi çayı ağrılı varislerde ve krampları gidermeye yardımcı olur. Cilt sağlığını korur, cilde güzellik verir. Kronik venöz yetmezlik tedavisine yardımcı olmaktadır. Vücutta biriken ödemi atmaya yardımcı olur.

Farmasi at kestanesi nasıl kullanılır?

FARMASİ AT KESTANESİ BALSAMI KULLANIM ŞEKLİ Kullanım şekline bakıldığında ağrı hissedilen bölgeye sürülen ürün masaj yapılarak cilde uygulanır. Ürünün cilde ilk temas ettiğinde bir soğukluk hissedilir ve ardından rahatlatıcı bir ferahlıkla ağrılarınızın hafiflediğini fark edebilirsiniz.