Ahmet Serdar Onal kaç yaşında?

İçindekiler:

  1. Ahmet Serdar Onal kaç yaşında?
  2. Özgü Namal Kimdir Hayatı?
  3. Serdar Oralın ilk eşi kimdir?
  4. Beste Bereket kiminle evli?
  5. Kubilay Namal Nereli?
  6. Özgü Namal in ölen eşi kimdir?
  7. Özgü Namal eşinin cenazesine katılmadı mı?

Ahmet Serdar Onal kaç yaşında?

Özgü Namal'ın eşi Ahmet Serdar Oral geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. 53 yaşında olan Ahmet Serdar Oral, 2006 yılında Sun Vital Solaryum'un genel müdürlüğünde görev aldı. Serdar Oral, uzun süre yoga ve nefes dersleri ile ilgilendi.

Özgü Namal Kimdir Hayatı?

28 Aralık 1978'de Üsküdar'da doğdu. Selanik kökenli olan annesi Akile Namal emekli bir devlet memuru, Makedonya kökenli babası Kubilay Namal ise emekli bir tüccardır. 1997 yılında profesyonel olarak Masal Gerçek Tiyatrosu'nda çocuk oyunlarıyla tiyatro oyunculuğuna başlamıştır.

Serdar Oralın ilk eşi kimdir?

Daha önce reklamcılık sektöründe faaliyet gösteren iş insanı, yoga ve nefes terapistliği de yaptı. Serdar Oral'ın ilk evliliği olan Alman Engel Hornhuber'den iki çocuğu, ikinci eşi Pınar Akıncı'dan ise bir kızı vardı.

Beste Bereket kiminle evli?

Serdar Önale. 2015 Beste Bereket/Eşi

Kubilay Namal Nereli?

Özgü Namal
DoğumMelahat Özgü Namal 28 Aralık 1978 İstanbul, Türkiye
MilliyetTürkiye
MeslekOyuncu, sunucu
Etkin yıllar1998-2015
3 satır daha

Özgü Namal in ölen eşi kimdir?

Muğla'nın Köyceğiz'e bağlı Yayla Mahallesi'nde, oyuncu Özgü Namal'ın iki çocuğunun babası Ahmet Serdar Oral'ın (53) ani ölümü, akrabalarını olduğu kadar yaşadığı mahalledeki komşularını da üzdü. Muhtar Halil Demir, Oral'ın çok yardımsever olduğunu söyleyerek, ''Mahallede birçok insana yardımcı oldu.

Özgü Namal eşinin cenazesine katılmadı mı?

Eşinin mezarına "Biricik eşim ve babamız" mesajının yazılı olduğu çelengi koyduran Özgü Namal cenaze törenine katılamadı. Ünlü oyuncunun evde çocuklarının yanında olduğu öğrenildi.