2021 Diyarbakır Kitap Fuarı ne zaman?

İçindekiler:

  1. 2021 Diyarbakır Kitap Fuarı ne zaman?
  2. Diyarbakır Kitap Fuarı ne zaman?
  3. Diyarbakır Tarım Fuarı 2020 ne zaman?
  4. Diyarbakır Gurme Fuarı 2020 ne zaman?
  5. Diyarbakır 8 Kitap Fuarı ne zaman?
  6. Kitap Fuarı ne zaman?
  7. 2020 Kitap Fuarı ne zaman?
  8. Diyarbakır fuarı nerede?
  9. Diyarbakir Tarim Fuari nerede?
  10. Lezzet Fuarı nerede?
  11. Diyarbakır Tarım Fuarı ne zaman açılıyor?
  12. Diyarbakır Güzellik Fuarı 2021 nerede?
  13. Tarım Fuarı kaç gün sürecek?

2021 Diyarbakır Kitap Fuarı ne zaman?

(DİFAŞ) ve ALZ Grup ortaklığında Diyarbakır'da düzenlenecek olan 'Mezopotamya Kitap Fuarı'nın startı verildi. Katılımcılık yönüyle Türkiye'nin en büyük fuarlarından biri olan ve düzenlendiği her yıl bu yöndeki rekorunu... 2-10 Ekim 2021 tarihleri aralığında Diyarbakır Fuarcılık A.Ş.

Diyarbakır Kitap Fuarı ne zaman?

(DİFAŞ) ve ALZ Grup ortaklığında Diyarbakır'da 2- tarihleri aralığında düzenlenecek olan “Mezopotamya Kitap Fuarı”nın startı verildi.

Diyarbakır Tarım Fuarı 2020 ne zaman?

Tüyap Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi'nde 7-11 Nisan 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanan Diyarbakır Tarım Hayvancılık Fuarı'nı, Yeni Tip Corona Virüs salgını kapsamında alınan önlemler ve yaşanan seyahat engelleri sebebiyle 1-5 Eylül 2020 tarihinde gerçekleştireceğimizi bildirmek isteriz.

Diyarbakır Gurme Fuarı 2020 ne zaman?

GURME 2020 3. Diyarbakır Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarı 11-15 Kasım tarihleri arasında TÜYAP Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek.

Diyarbakır 8 Kitap Fuarı ne zaman?

Kuruluşumuz TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğinde 19- tarihleri arasında gerçekleşmesi planlanan ve şair Sayın Hicri İzgören'in onur konuğu olduğu Diyarbakır 8.

Kitap Fuarı ne zaman?

Her yıl yarım milyon ziyaretçiye ulaşan Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, 31 Ekim- tarihleri arasında okurları, yurt içi ve yurt dışından pek çok değerli yazarla buluşturacak. Uluslararası Salon, fuarın ilk dört günü boyunca açık olacak (31 Ekim-).

2020 Kitap Fuarı ne zaman?

Her yıl yarım milyon ziyaretçiye ulaşan Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, 31 Ekim-8 Kasım 2020 tarihleri arasında okurları, yurt içi ve yurt dışından pek çok değerli yazarla buluşturacak. Uluslararası Salon, fuarın ilk dört günü boyunca açık olacak (31 Ekim-3 Kasım 2020).

Diyarbakır fuarı nerede?

Tüyap Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi, fuarcılık firmaları, Üçkuyu Mah., Elazığ Blv., No:272, Yenişehir, Diyarbakır, Türkiye - Yandex Haritalar.

Diyarbakir Tarim Fuari nerede?

Tarım Sektörünün Bölgedeki Büyük Buluşması 'Diyarbakır Tarım Hayvancılık Fuarı' 30 Mart - Tarihleri Arasında Mezopotamya Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecektir.

Lezzet Fuarı nerede?

Türk gıda sektörünün uluslararası buluşma noktası olan WorldFood İstanbul birçok yeni ürünü ve en son teknolojileri 1 - tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gıda dünyasına tanıtmaya hazırlanıyor.

Diyarbakır Tarım Fuarı ne zaman açılıyor?

Mezopotamya Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 30 Mart - tarihlerinde Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezinde kapılarını açıyor. DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nın sektörün gelişimine önemli katkılar sunacağını söyledi.

Diyarbakır Güzellik Fuarı 2021 nerede?

Bugün burada 23-26 Haziran 2021 tarihleri arasında Mezopotamya Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştireceğimiz Diyarbakır Kozmetik ve Güzellik Fuarı ile bu yılın ikinci fuarının lansman toplantısı ile sizlerleyiz.

Tarım Fuarı kaç gün sürecek?

Fuara ilişkin açıklama yapan Tokat, “2009 yılında düzenlenen tarım fuarına il geneli ve il dışından 182 marka ürün sergilemiş ve 4 günlük fuar süresince yaklaşık 132 bin ziyaretçiye ulaşılmıştır” dedi.