Mardin'de nerede alışveriş yapılır?

İçindekiler:

  1. Mardin'de nerede alışveriş yapılır?
  2. Mardinde hangi Avmler var?
  3. Mardin'de D&R var mı?
  4. Mardin AVM kaca kadar acik?
  5. Mardian Mall hangi markalar var?
  6. Artukluların merkezi neresidir?
  7. Mardin 1 Caddesi hangi mahallede?
  8. Mardian Mall kimin?
  9. Mardin Yeni AVM ne zaman açılacak?

Mardin'de nerede alışveriş yapılır?

Kayseriye Çarşısı, Tellalar Çarşısı, Ayakkabıcılar Çarşısı, Gümüşçüler ve Bakırcılar Çarşısı Mardin'de geleneksel alışveriş tutkunları için uğranması gereken adresler arasındadır. Tarihî bedestenlerin yanı sıra kentte modern alışveriş merkezleri de bulunmaktadır.

Mardinde hangi Avmler var?

  • KAT. TATLI TELAŞ Moda Evi. Cinemaximum. Victoria Estetica Güzellik Merkezi.
  • -2. KAT. LC Waikiki. LC Waikiki. LC Waikiki.
  • -3. KAT. LC Waikiki.

Mardin'de D&R var mı?

Türkiye'de her geçen gün artırdığı mağaza sayısına bir yenisini daha ekleyen D&R'ın Mardin'deki mağazası Mardian Moll'da hizmete girdi. Açılışa, kitapseverler, D&R yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı. Mardinlilerin yoğun ilgi gösterdiği D&R, 347 metrekarelik alanda; 30 bin ürün ile hizmet veriyor.

Mardin AVM kaca kadar acik?

Movapark AVM her gün sabah saat tam onda (10.00) çalışmaya başlar. Gece saat ona kadar (22.00) aralıksız çalışmaya devam eder.

Mardian Mall hangi markalar var?

Hipermarket alanıyla CarrefourSa, sinema alanıyla Cinema Pink'in yanı sıra Beymen Business, LC Waikiki, De Facto, FLO, Atasun Optik, Avva, Ayakkabı Dünyası, B&G Store, Dockers, Centone, Cazador, In Street, İpekyol, Lee, Lee Cooper, Loft, LTB, Kemal Tanca, Mavi, Penti, Jack&Jones, Levis, Optik Dünyası, Yves Rocher, ...

Artukluların merkezi neresidir?

Başkenti Hasankeyf, daha sonra da Diyarbakır olarak belirlenmiştir. 1231 yılında Eyyubiler tarafından yıkılmışlardır. Mardin kolunun kurucusu İlgazi Bey'dir.

Mardin 1 Caddesi hangi mahallede?

1. Caddesi 37.419403 enlem ve 41.356197 boylamda yer almaktadır. Midyat ilçesine bağlıdır.

Mardian Mall kimin?

Mardian Mall Avm ve Konut, Artuklu Dekinsan Grup tarafından geliştirilen konut projesidir. 8 bloktan oluşan projede 370 daire ve avm bulunmaktadır.

Mardin Yeni AVM ne zaman açılacak?

Mardin'in en büyük karma kullanım projesi olarak Sinanoğlu ve Dekinsan Grup'un ortaklığıyla Mardin'de yaşayan herkesin ilk ziyaret edeceği adres olma iddiasıyla kapılarını açmaya hazırlanan Mardian Mall 5 Eylül Cumartesi Günü düzenlenecek törenle kapılarını hizmete açacak.