Apple Macbook kaç yıl garantili?

İçindekiler:

  1. Apple Macbook kaç yıl garantili?
  2. Apple Türkiye Garantisi nasıl anlaşılır?
  3. Airpods kaç yıl garantili?
  4. MacBook Air garanti süresi ne kadar?
  5. Apple garanti süresi kaç yıl?
  6. Telefon garanti için fatura gerekli mi?

Apple Macbook kaç yıl garantili?

Mac'iniz ve aygıtınızla birlikte gönderilen aksesuarlarınız, Mac'inizi satın aldığınız tarihten itibaren iki yıl süreyle üretim kusurlarına karşı Apple Sınırlı Garantisi kapsamındadır. Apple Sınırlı Garantisi, tüketiciyi koruma yasaları kapsamındaki haklara ek olarak sağlanır.

Apple Türkiye Garantisi nasıl anlaşılır?

iPHONE CİHAZLARDA GARANTİ SORGULAMA İŞLEMİ iPhone cihazların garanti süresini sorgulamak için öncelikle, cihazın seri numarasını bilmeniz gerekiyor. Bunun için Ayarlar'a girerek Genel seçeneğinde Hakkında kısmına girmeniz yeterli. Cihazınızın seri numarasını öğrendikten sonra Apple'ın garanti durumu sayfasına tıklayın.

Airpods kaç yıl garantili?

Apple Sınırlı Garantisi ve satın alma belgesi Apple Sınırlı Garantisi iPhone'unuzu ve Apple markalı aksesuarlarınızı, satın aldığınız tarihten itibaren bir yıl boyunca üretim hatalarına karşı garanti kapsamına alır. Apple Sınırlı Garantisi, tüketiciyi koruma yasaları kapsamındaki haklara ek olarak sağlanır.

MacBook Air garanti süresi ne kadar?

Garanti süresi 24 ay / 2 yıldır. Ürünün tamamı (tüm parçalarıyla birlikte) Apple'ın garantisi kapsamındadır.

Apple garanti süresi kaç yıl?

Apple, orijinal pakette yer alan Apple markalı iPhone, iPad veya iPod donanımları ile aksesuarlarını (“Apple Ürünü”), Apple'ın yayımlanan kullanım kılavuzlarına uygun kullanılmaları halinde, ürünün perakende olarak son kullanıcı alıcı tarafından satın alınmasından itibaren BİR (1) YIL süre ile (“Garanti Süresi”) ...

Telefon garanti için fatura gerekli mi?

Fatura gereklidir. Garanti süresinin dolup dolmadığını oradan bakabilirler ancak. Ve eğer mailinizde yoksa hepsi burada ile görüşüp faturanızı tekrar size yollamalarını isteyebilirsiniz.