Turkcell yurtdışında nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Turkcell yurtdışında nasıl kullanılır?
  2. Turkcell yurtdışı paketi ne kadar?
  3. Telefonumu yurtdışında nasıl kullanabilirim?
  4. Telefonum uluslararası görüşmeye açık mı?
  5. Türkiyeden Amerikayı aramak kaç TL?
  6. Türkiye'de alınan telefon yurtdışında kullanılır mı?
  7. Yurt dışında hattımı nasıl kullanabilirim Vodafone?
  8. Türk Telekom yurt dışına açık mı?

Turkcell yurtdışında nasıl kullanılır?

Hattınızı yurt dışında kullanmak için Turkcell.com.tr'de en altta bulunan "İşlem merkezi" sayfasına Turkcell şifrenizle giriş yapın. Ardından açılan ekranda sol menüde bulunan "Ayarlar" seçeneğine tıklayın. "Yurt Dışı Ayarlarım" bölümünü açarak "Yurt Dışında Kullanım"ı açık hale getirebilirsiniz.

Turkcell yurtdışı paketi ne kadar?

Turkcell Rahat Paketler'deki müşterilerimize özel, yurt dışında 88 ülkede kullanılabilen 100 dk, 1.000 SMS ve 2 GB sadece 129 TL! Rahat Avantaj Yurt Dışı Paketi'ni 129,00 TL'ye yurt dışında 88 ülkede kullanabilirsiniz.

Telefonumu yurtdışında nasıl kullanabilirim?

- Yurt dışına çıkmadan önce mutlaka kullandığınız telefon hattı operatörünün iletişim merkezlerini ziyaret edin ya da çağrı merkezine ulaşarak hattınızın uluslararası dolaşıma açılması için izin verin. Ayrıca telefonunuzun arama ekranına *121# ya da *150# tuşlayarak da hattınızı yurt dışı kullanımına açabilirsiniz.

Telefonum uluslararası görüşmeye açık mı?

Yurt Dışını Arama Hattınızın yurt dışını aramaya açık olduğunu kontrol etmek için YURTDISI ARAMA yazıp 2222'ye ücretsiz SMS gönderebilirsiniz.

Türkiyeden Amerikayı aramak kaç TL?

* A.B.D., A.B.D.(Alaska), A.B.D.(Havai), A.B.D.(Virjin Adl.), A.B.D.(Porto Riko) ve Kanada GSM ve PSTN hatlarını sesli arama 1,58 TL/dk'dır. Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir. Görüntülü arama ücretleri sesli arama ücretleri ile aynıdır.

Türkiye'de alınan telefon yurtdışında kullanılır mı?

Hattını uluslararası dolaşıma açtırmak isteyen bireysel hatta sahip faturasız müşterilerimiz: 9653'e ACIK yazıp SMS göndererek, Türk Telekom Müşteri Hizmetlerini arayarak, Online İşlemler menüsünden hatlarını yurtdışında kullanıma açtırabilirler.

Yurt dışında hattımı nasıl kullanabilirim Vodafone?

Faturalı Aboneler
  1. Yurt dışına çıkmadan önce hattınızı yurt dışında kullanıma açmalısınız.
  2. Online Self Servis'ten açabilirsiniz.
  3. Yurt içinde «ROAM AC» yazıp 7048'e SMS göndererek açabilirsiniz. veya buraya tıklayarak SMS atabilirsiniz..
  4. *121# yazıp arama tuşuna basarak açabilirsiniz.
Daha fazla öğe...

Türk Telekom yurt dışına açık mı?

Yurt dışına çıkmadan önce faturalı/faturasız hattınızın uluslararası dolaşıma (roaming) açık olduğundan emin olmalısınız. www.turktelekom.com.tr'deki online işlemler menüsünden hatlarını uluslararası dolaşıma açtırabilirler.