Türkiye Sigorta Ceo'su Kim?

İçindekiler:

  1. Türkiye Sigorta Ceo'su Kim?
  2. Tolga Gürkan Kimdir?
  3. Allianz Sigorta CEO kim?
  4. Türkiye Sigorta A.Ş kimin?
  5. Ilkay Özel kimdir?
  6. Ahmet Turul kimdir?
  7. Allianz Fransız mı?
  8. Türkiye Hayat Emeklilik kime bağlı?

Türkiye Sigorta Ceo'su Kim?

Atilla Benli aynı zamanda Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği Başkanı, Güvence Hesabı Yönetim Komitesi Başkanı, TARSİM Tarım Sigortaları Havuz İşletmesi A.Ş.

Tolga Gürkan Kimdir?

Yeni yıldan itibaren Allianz Türkiye'nin İcra Kurulu Başkanı olacak 1972 İstanbul doğumlu Tolga Gürkan, Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra yüksek lisansını Penn State Üniversitesi'nde tamamladı. ... Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Üyesi olacak.

Allianz Sigorta CEO kim?

01.01.2019 tarihinden itibaren Allianz Türkiye şirketlerine CEO olarak atanmıştır. 1971 Ankara doğumlu olan Arif Aytekin, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra 1995 yılında kariyerine başladı.

Türkiye Sigorta A.Ş kimin?

Gücü, adında. Türkiye Sigorta, 27 Ağustos 2020 itibarıyla faaliyet göstermeye başlayan sigorta şirketidir. Türkiye Varlık Fonu bünyesinde bulunan kamu sigorta şirketleri Ziraat Sigorta A.Ş., Halk Sigorta A.Ş'nin Güneş Sigorta A.Ş. ile birleştirilmesiyle kurulmuştur.

Ilkay Özel kimdir?

İlkay Özel, Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İngilizce İktisat Bölümü'nden 1994 yılında mezun olmuştur. 1994-1997 yılları arasında Deloitte and Touche'da Kıdemli Denetçi, 1997-2001 yılları arasında sırasıyla Finansbank ve Finansbank Hollanda'da Finansal Kontrol Müdürü, 2001-2006 yılları ...

Ahmet Turul kimdir?

Ahmet Turul, 2014-2019 yılları arasında Tüpraş-Türkiye Petrol Rafinerileri A.Ş. Yönetim Kurulu Bağımsız Üyeliği görevini yürütmüştür. Ahmet Turul tarihinden bu yana Arçelik A.Ş. Yönetim Kurulu'nda bağımsız üye olarak görev yapmaktadır.

Allianz Fransız mı?

Allianz SE merkezi Almanya'nın Münih kentinde bulunan dünyanın en büyük sigorta ve finansal yatırım şirketlerinden birisidir.

Türkiye Hayat Emeklilik kime bağlı?

Çatı markası Türkiye Sigorta olan Türkiye Hayat Emeklilik'in ana hissedarı, TVF Finansal Yatırımlar Anonim Şirketi'dir.