Despacito hangi dilde?

İçindekiler:

  1. Despacito hangi dilde?
  2. Despacito ne deme?
  3. Despacito hangi ülkede çekildi?
  4. Despacito söz müzik kime ait?
  5. Despacito ilaç nedir?
  6. Despacito kaç milyon izlendi?
  7. Despacito şarkısı ne zaman çıktı?
  8. Despacito kim yazdı?
  9. Blackpink how you like that 1 saatte ne kadar izlendi?
  10. Despacito kim söylüyor?

Despacito hangi dilde?

İnternette 4.6 milyar tıklanmayla rekor kıran, sadece Avrupa'da değil, Amerika ve Avustralya'da da zirveye çıkan 'Despacito' şarkısının yaratıcısı Luis Fonsi, “İspanyolca bir şarkının dil bariyerini yıkıp bir fenomene dönüşmesini kimse beklemiyordu” dedi.

Despacito ne deme?

Luis Fonsi'nin sıkça dinlenen şarkısı Despacito'nun Türkçe anlamı yavaşça, sakince ve nazikçe gibi anlamlara gelmektedir. YouTube'da yayınladıktan sonra müzik severlerin sürekli dinlediği şarkı YoTube'da en çok izlenen 2'nci video olarak yer alıyor.

Despacito hangi ülkede çekildi?

En son çıkan raporlara göre,Luis Fonsi ve Daddy Yankee'nin, Porto Riko'da çekilen ve Dünya'da büyük bir hit haline gelen 'Despacito' şarkısı, ülkenin turizm gelirini E oranında artırdı.Bu haberi öğrendikten sonra, Luis Fonsi Instagram hesabından 'Bunu haberlerde duymak ne büyük mutluluk!

Despacito söz müzik kime ait?

Despacito'nun söz yazarlarından Erika Ender başka bir ilke daha imza attı. Ender, bu şarkı ile Bilboard “Hot 100” listesinde ilk sırada yer alan ilk kadın söz yazarı oldu. Şarkı aynı zamanda, Hot 100 listesinde bugüne kadar en uzun süre kalmayı başaran şarkı olma ünvanını da kazandı.

Despacito ilaç nedir?

Deksketoprofen trometamol S-(+)-2-(3-benzoilfenil) propiyonik asidin trometamin tuzu, steroid olmayan iltihap giderici ilaçlar (nonsteroidal antiinflamatuvar ilaçlar = NSAİİ) grubuna dahil ağrı kesici, iltihap giderici ve ateş düşürücü bir ilaçtır.

Despacito kaç milyon izlendi?

7 milyar görüntülenme eşiğini aşarak dünyanın en çok izlenen videosu olmuştur. Despacito; yavaşça, sakince ve nazikçe gibi anlamlara gelmektedir.

Despacito şarkısı ne zaman çıktı?

Despacito
Luis Fonsi, Daddy Yankee single'ı
Yayımlanma
FormatDijital indirme
TarzReggaeton · Latin pop
6 satır daha

Despacito kim yazdı?

Luis Fonsi Despacito/Söz yazarları

Blackpink how you like that 1 saatte ne kadar izlendi?

BLACKPINK'in ” How You Like That ” şarkısı ilk 24 saat içinde inanılmaz bir izlenme sayısına ulaştı. Grup büyük dönüşlerini 26 Haziran saat 18.00'de (KST) ” How You Like That ” şarkısı ile yaptı ve 24 saat boyunca bu müzik videosu 82.4 milyon görüntülenmeye ulaştı.

Despacito kim söylüyor?

Luis Fonsi ve Daddy Yankee tarafından söylenen ve dünya çapında hit olan Despacito, YouTube'da 5 milyar izlenmeyi geçti ve bu sayıya ulaşan ilk video oldu.