Ganocordy neye yarar?

İçindekiler:

  1. Ganocordy neye yarar?
  2. Ganocordy nedir?
  3. Excellium Gold ne işe yarar?
  4. Reishi Gold kapsül ne işe yarar?
  5. Gano Excel Excellium nedir?
  6. Ganoderma kapsül ne için kullanılır?

Ganocordy neye yarar?

Öksürük, nefes darlığı, nefes yetmezliği, terleme, akciğer zayıflığından kaynaklanan halsizlik, bitkinlik vb. Bu ürünü kullanarak rahatsızlıkların giderilmesini ve Zatüre, Astım, Amfizem gibi hastalıkların tedavisinde hızlı bir iyileştirici etkiye sahiptir.

Ganocordy nedir?

Ganocordy, Ganoderma Lucidum ve Kordiseps mantarının kombinasyonu ile elde edilmiştir. Ganoderma Lucidum'un bitkisel tarihçesi, Shen Nong'un Bitkisel Klasiği olan en eski Çin Eczacı El Kitabı'nda anlatılmıştır. Geleneksel Çin tıbbında zindelik ve uzun yaşamı destekleyici olarak kullanılmıştır.

Excellium Gold ne işe yarar?

Cildi nemlendirir, daha pürüzsüz ve yumuşak bir görünüm sağlar. Cildinizi tazeler, sağlıklı bir renk kazandırır. Saçlarınızın güzelleşmesine yardımcı olur ve parlaklık kazandırır.

Reishi Gold kapsül ne işe yarar?

📍 Bağışıklık sistemini güçlendirir. 📍 Zararlı toksinlerin vücuttan atılmasını sağlar. ... 📍 Alerjik reaksiyonlarda bağışıklığı güçlendirir. 📍 Tansiyon düzenleyici etkisiyle yaşam kalitesini arttırır.

Gano Excel Excellium nedir?

Türkçesi Kırmızı Reishi Mantarı, tıbbi ismi Ganoderma Lucidum olan ve tıbbi mantar grubuna giren bu mantar çeşidi, içeriğindeki 200 aktif bileşenden dolayı vücudun genel sağlığına doğrudan veya dolaylı olarak katkısı olan bir besin takviyesidir.

Ganoderma kapsül ne için kullanılır?

KARACİĞER KORUYUCU VE KRONİK HEPATİTE KARŞI ETKİLERİ Çin'de geleneksel tıpta kullanılan bir mantar olan Ganoderma Lucidum, değişik etiyolojilere sahip kronik hepatopatilerin tedavisinde yaygın olarak kullanılmıştır. Ganoderma Lucidum hem akut hem kronik tedavide kullanılır.