Filmbox ücretli mı?

İçindekiler:

  1. Filmbox ücretli mı?
  2. Filmbox Live kaç TL?
  3. Filmbox kanallari hangi platformda?
  4. FilmBox Live paketi nedir?
  5. FilmBox üyeliği nasıl iptal edilir?
  6. Kabloses ne demek?

Filmbox ücretli mı?

İlk ay hizmet ücretsiz olarak (kampanyalı aboneliklerde kampanya fiyatları geçerlidir) sunulacaktır. Hizmetin iptal ettirilmemesi durumunda aylık 7,99 TL/Ay karşılığında her ay otomatik olarak yenilenecektir. İlgili uygulamaya ait bedeller müşteri faturasına yansıtılacaktır.

Filmbox Live kaç TL?

Filmbox Live Uygulaması kapsamında müşteriler ilk ay ücretsiz olmak şartıyla 4,99 TL/Ay karşılığında Filmbox Live sitesine erişim için gerekli kullanıcı adı ve şifre hakkına sahip olacaklardır. İlk ay ücretsiz hizmet sunumu (her bir müşteri için) sadece bir defaya mahsus uygulanmaktadır.

Filmbox kanallari hangi platformda?

FilmBox ArtHouse Kanalda Türkçe altyazı bulunmaktadır ve D-Smart 17. kanaldan, Vodafone TV 66. kanaldan, KabloTV 344. kanaldan, Turkcell TV+ 33. kanaldan izlenebilmektedir.

FilmBox Live paketi nedir?

Filmbox Live, tek bir üyelikle yüzlerce film, tematik kanalları ve videoları online olarak izleyebileceğiniz bir eğlence servisidir.

FilmBox üyeliği nasıl iptal edilir?

FilmBox live üyeliğimi iptal edebilir miyim? Dilediğiniz zaman Filmbox Live uygulamasını çağrı merkezi aracılığıyla veya Türksat İl Müdürlüklerine/Türksat Abone Ofislerine bizzat başvurarak iptal ettirebilirsiniz.

Kabloses ne demek?

Kabloses, internet altyapısı üzerinden sunulan bir telefon hizmetidir. Kabloses özellikli modeme sahip olan veya talep eden tüm Kablonet müşterilerinin internet üzerinden yararlanabileceği Türksat Telefon hizmeti, bünyesinde avantajlı tarifeler ve kolaylık sağlayan servisler bulundurur.