Kandıra pazarı ne zaman?

İçindekiler:

  1. Kandıra pazarı ne zaman?
  2. Kefken pazarı hangi gün?
  3. Yalova Halk pazarı hangi gün?
  4. Sakarya pazarı hangi gün?
  5. Darıca Cumartesi pazarı nerede?
  6. Yalova Çiftlikköy pazarı hangi gün?
  7. Yalova Çınarcık Semt pazarı hangi gün?
  8. Sakarya Pazartesi pazarı nerede?
  9. Sakarya Kocaali pazarı hangi gün?
  10. Çayırova Semt pazarı hangi gün?
  11. Kocaali semt pazarı hangi gün?
  12. Eski Foça semt pazarı hangi gün?
  13. Çınarcık sosyete pazarı hangi gün?
  14. Karacabey pazarı ne zaman?

Kandıra pazarı ne zaman?

Başkan Turan ve Başkan Büyükakın, Kandıra Semt Pazarı Ziyaret Etti 09 Temmuz 2020, 10:51. Turizm ve tarım özellikleriyle öne çıkan Kandıra, her Çarşamba kurulan köylü pazarıyla ilçeye gelen misafirleri kendine hayran bırakıyor.

Kefken pazarı hangi gün?

Kefken Pazarı'na yaz aylarında bu bölgede oturan yazlıkçılar da büyük ilgi gösteriyor. Bilindiği gibi Kandıra merkezde kurulan ve ilimizde de hayli revaçta olan Kandıra Pazarı Çarşamba günleri kuruluyor. Kandıra köylerindeki üreticiler bundan böyle ürünlerini Perşembe günleri de Kefken Pazarı'na getirecekler.

Yalova Halk pazarı hangi gün?

Her Salı günü kurulacak olan pazaryeri halka hizmet verecek. Her geçen gün büyüyen ve gelişen kentimizdeki gelişimin en büyük pay sahibi olan Yalova Belediyesi yaptığı hizmetlerle vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Sakarya pazarı hangi gün?

Alınan karar neticesine göre; Pazar ve Çarşamba günleri hariç haftanın 5 günü (Pazartesi, Salı, Perşembe, Cuma, Cumartesi) 07.00 ile 20.00 saatleri arasında açık olacak.

Darıca Cumartesi pazarı nerede?

Darica Cumartesi Pazari, kasap, şarküteri, Kazımkarabekir Mah., Genç Osman Cad., Darıca, Kocaeli, Türkiye - Yandex Haritalar.

Yalova Çiftlikköy pazarı hangi gün?

Salı ve Perşembe günleri Çiftlikköy sosyete pazarında açık olacak olan üretici pazarı Temmuzun ilk haftasından itibaren Salı günleri Yalova pazaryerinde, Cuma günleri ise Adnan Menderes mahallesindeki Nedret Ayaz kapalı pazaryerinde de hizmete başlayacak.

Yalova Çınarcık Semt pazarı hangi gün?

Çınarcık ilçesinde 30 yıla aşkın süredir kurulan Perşembe pazarı, Çınarcıklıların ve pazarcı esnafının yüzünü güldürüyor. Yalova Seyyar Pazarcılar Esnaf Odasına bağlı yaklaşık 700 pazarcı esnafı Perşembe günleri Çınarcık Taşliman mahallesinde kurulan pazarda tezgah açarak satışlarını gerçekleştiriyorlar.

Sakarya Pazartesi pazarı nerede?

Adapazarı Belediyesi Pazartesi Pazarı, pazarlar ve çarşılar, Şeker Mah., Bahtiyar Sok., No:3A, Adapazarı, Sakarya, Türkiye - Yandex Haritalar.

Sakarya Kocaali pazarı hangi gün?

Her hafta Pazartesi günü kurulacak semt pazarının Köprübaşı, Vatan ve Yazlık olmak üzere üç mahalleye hitap edebilecek şekilde planlandığı belirtildi. Pazarda; 22 adet yerel ürün tezgâhı, 75 adet giyim-sebze-gıda ve balık ürünlerinin sergileneceği toplam 97 tezgahtan vatandaşlar alışveriş yapabilecek.

Çayırova Semt pazarı hangi gün?

Çayırova Belediye Meclisinin 01.07.2019 gün ve 2019/36 sayılı kararı ile İlçemiz Yenimahalle 5114/4 Sokakta Çarşamba günü Semt Pazarı kurulması kararlaştırılmıştır.

Kocaali semt pazarı hangi gün?

Her hafta Pazartesi günü kurulacak semt pazarının Köprübaşı, Vatan ve Yazlık olmak üzere üç mahalleye hitap edebilecek şekilde planlandığı belirtildi. Pazarda; 22 adet yerel ürün tezgâhı, 75 adet giyim-sebze-gıda ve balık ürünlerinin sergileneceği toplam 97 tezgahtan vatandaşlar alışveriş yapabilecek.

Eski Foça semt pazarı hangi gün?

Ekmekten taze meyve ve sebzeye, zeytinden zeytinyağına , reçelden bala, taze otlardan peynire birbirinden taze ve lezzetli ürünün satışa sunulduğu Foça Yeryüzü Pazarı, her Pazar günü 08:30- 18:00 arasında Foça Pazaryeri'nde kuruluyor.

Çınarcık sosyete pazarı hangi gün?

Her perşembe günü pazar Sehir stadyumunun yanındaki, Yalovaspor Tesisleri bahçesinde kurulacak.

Karacabey pazarı ne zaman?

Yaklaşık 12 bin m2'lik alanda ve Karacabey'imizin tabiri caizse tam ortasında yer alan, Karacabey Belediye'mize ait, halkımıza ait olan pazaryeri, salı günleri pazar olarak kullanılmakta.