Vodafon hediye internet nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Vodafon hediye internet nasıl yapılır?
  2. Vodafone yanımda 10 GB Hediye nasıl yapılır?
  3. Vodafone yanımda hediye nasıl alınır?
  4. Vodafone 5 GB nasıl yapılır?
  5. Türk Telekom 5 GB hediye nasıl alınır?
  6. Vodafone yanımda hediye çark kaç günde bir?

Vodafon hediye internet nasıl yapılır?

Vodafone internet avcıları oyununu oynayarak internet kazan. SUPER2GB yazıp 3636'ya kısa mesaj atarak 1 ay geçerli internet alabilirsiniz. Hattınıza özel internetten yararlanmak için sürpriz yazıp 6666'ya kısa mesaj atın.

Vodafone yanımda 10 GB Hediye nasıl yapılır?

Son 30 gün içinde, vodafone.com.tr'den ya da Vodafone mağazalarından numara taşıma, yeni tesis ya da faturasızdan faturalıya geçiş ile Vodafone'a gelenler tarifelerine göre 1 aylık 20 GB veya 1 aylık 10 GB hediye kazanıyor! Vodafone Yanımda uygulamasına girerek, Ek Paketler bölümünden hediyenizi alabilirsiniz.

Vodafone yanımda hediye nasıl alınır?

Yanımda Uygulamasını indirdikten sonra BANA NE VAR kısmına giriş yapıp çarkı çevirmeniz yeterli. Eğer akıllı telefon sahibi değilseniz yada Yanımda uygulaması telefonunuza yüklü değilse Telefonunuzda BANANEVAR yazıp 5065 mesaj atmanız yeterli hattınıza tanımlı olan hediye SMS olarak size bildirilecektir.

Vodafone 5 GB nasıl yapılır?

Hediye 5GB Paketi
  1. Redli ya da Redli Genç tarifelerde 12 ay boyunca her ay tarifenize ek 5 GB, toplamda 60 GB hediye kazanırsınız.
  2. Hediyenizi almak için Vodafone Yanımda Uygulaması'na girerek, Ek Paketler bölümüne göz atmanız yeterli.
Daha fazla öğe...

Türk Telekom 5 GB hediye nasıl alınır?

Türk Telekom 5 GB bedava internet almak için; HALKBANK yazıp 5555'e SMS gönder. Halkbank 50 TL ve üzeri yükleme yapan herkes anında 2 hafta geçerli bedava internet kazanıyor.

Vodafone yanımda hediye çark kaç günde bir?

Her abone her hafta sadece 1 kez çarkı çevirebilir ve bir kez hediye kazanabilir. Hediye alma hakkı her Pazar 23:59 itibarı ile yenilenir ve 7 gün boyunca geçerli olur. Vodafone'a yeni gelen aboneler, aktivasyonları tamamlandıktan en erken 24 en geç 48 saat sonra kampanyaya katılabilirler.