Turkcell GNC nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Turkcell GNC nasıl kullanılır?
  2. GNC uygulaması ücretli mi?
  3. GNC ye nasıl giriş yapılır?
  4. GNÇ bastı kaptı nasıl kullanılır?
  5. GNÇ ne işe yarıyor?
  6. GNÇ düello ücretli mi?
  7. GNÇ Çatlat 1 TL 1 GB nasıl yapılır?
  8. GNC Şifre Nasıl Alınır?
  9. Gnç bastı kaptı hangi saatler?
  10. GNC bastı kaptı nedir?
  11. GNC Fırsat Paketi nedir?
  12. Hattımı nasıl devredebilirim?

Turkcell GNC nasıl kullanılır?

Kampanya kapsamında GNÇ uygulaması içinde Turkcell telefon numaraları ve şifreleriyle giriş yapan Turkcell aboneleri uygulama içinde “Çatlat” adlı bölüme girerek kampanyadan faydalanabilecekleri haftanın 2 gününü belirleyecek ve kendilerine bildirilen hediye ve fırsatlardan yararlanma hakkı alabilecekleri günlerde ...

GNC uygulaması ücretli mi?

Turkcell GNÇ çatlat internet kampanyasına katılım ücretsizdir. Anacak Yumurtayı çatlatan herkese 1 saatlik internet hediye verilmektedir. Gelen SMS 1 tl karşılığından onay verilirse 24 saat geçerli 1 GB bedava internet kazanırsın. GNÇ çatlat ücretli mi sorusuna verilecek cevap ücretsizdir.

GNC ye nasıl giriş yapılır?

Uygulama mağazalarından GNÇ uygulamasını edindikten ve uygulamayı çalıştırdıktan sonra sizi aşağıdaki resimdeki ekran karşılar.
  1. Bu ekrandan sonra giriş yapma ekranı sizleri karşılayacaktır.
  2. Sağ tarafta bulunan giriş yap butonuna basıyoruz.
Daha fazla öğe...

GNÇ bastı kaptı nasıl kullanılır?

Turkcell'in oluşturduğu GNÇ uygulamasına giriş yapılarak bu kampanyadan yararlanmak mümkündür. GNÇ uygulamasına giriş sağlayan kişiler platformda yer alan “En Sevilenler” veya “Tüm Fırsatlar” sekmesine tıklamalıdır. Yönlendirilen sayfada ellerini çabuk tutarak hediyelere bastı kaçtı yapmalıdırlar.

GNÇ ne işe yarıyor?

GNC mağazaları genellikle hem kendi markalarında hem de üçüncü taraf markalarında geniş bir zayıflama, gıda takviyesi ve vücut geliştirme takviyeleri, vitaminler, doğal ilaçlar ve sağlık ve güzellik ürünleri yelpazesi sunmaktadır. Mağazalar ayrıca sağlık ve fitness kitapları ve dergileri satmaktadır.

GNÇ düello ücretli mi?

Soruya yanlış cevap veren düelloyu kaybeder! ... Eğer düelloyu sen kazanırsan ek olarak Günlük 1 GB hediye! ​GNÇ Düello oyununa katılım tüm vergiler dahil 3 TL'dir. Ücret karşılığı 1 Saatlik 1 GB abonenin hattına otomatik olarak tanımlanır.

GNÇ Çatlat 1 TL 1 GB nasıl yapılır?

KATIL GNC yazıp 2200'a SMS göndererek kampanyaya katılabilirsiniz. Katılım ücretsizdir. Kampanyadan 26 yaş altındaki Turkcell aboneleri faydalanabilir.

GNC Şifre Nasıl Alınır?

Şifre almak için "SIFRE" yazıp 2222'ye yollayabilirsiniz.

Gnç bastı kaptı hangi saatler?

GNC uygulamasını indirin ve Pazartesi günleri uygulamayı açın ve butonun aktifleşmesini kontrol edin. Çoğu zaman saat 16:00 – 17:00 arasında aktif olan butona basın ve hediyenizi kazanın.

GNC bastı kaptı nedir?

Her Pazartesi GNÇ'lilere özel sürpriz hediyeler sürpriz saatinde Bastı Kaptı ile GNÇ'de ! ... Kampanya kapsamında GNÇ uygulaması içinde Turkcell telefon numaraları ve şifreleriyle giriş yapan Turkcell aboneleri uygulama içinde 'Bastı Kaptı” adlı bölüme girerek kampanyadan yararlanabilir.

GNC Fırsat Paketi nedir?

GNÇ Fırsat 5 kampanyası yurt içi her yöne 500 dk, yurt içi her yöne 1000 SMS ve 3 GB yurt içi internet kullanımı, WhatsApp ve BiP uygulamalarında sınırsız mesajlaşma, Facebook, Twitter, Youtube ve Instagram uygulamalarında geçerli 2 GB internet, Dergilik Mini paketi ve bu uygulamada geçerli 1 GB internet içerir. 1000 ...

Hattımı nasıl devredebilirim?

Devir talebinde, devralan ve devreden olmak üzere her iki tarafın devir formunu doldurup imzalaması gerekmektedir. Devreden sadece kimlik fotokopisini bırakırken devralan yeni abonelik için gerekli evrakları ibraz etmeli ve abonelik sözleşmesi doldurmalıdır.