Prof Dr Murat Bozkurt kimdir?

İçindekiler:

  1. Prof Dr Murat Bozkurt kimdir?
  2. Profesör Doktor Murat Bozkurt hangi hastanede görev yapıyor?
  3. Ertuğrul Akşahin hangi hastanede çalışıyor?
  4. Prof Dr Murat Altay kimdir?
  5. Nuray Bozkurt hangi hastanede?
  6. Gökhan Meriç Kimdir?
  7. Mehmet Fatih Ekşioğlu kimdir?
  8. Altay hangi hastanede?
  9. Fizik bölümü hangi hastalıklara bakar?
  10. Altay Sencer nerede?
  11. Ortopedi bölümü hangi hastalıklara bakar?
  12. Fizik tedavi hangi bölümden alıyor?
  13. Prof Dr Nurperi Gazioğlu hangi hastanede?
  14. Dr Aydın Aydoseli kimdir?

Prof Dr Murat Bozkurt kimdir?

Prof.Dr. Murat Bozkurt, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirdikten sonra Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı'ndan “Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı” ünvanını almıştır.

Profesör Doktor Murat Bozkurt hangi hastanede görev yapıyor?

Ankara Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji klinik şefi oldu. Bu dönem içerisinde eklem cerrahisi ile ilgili yoğun bir poliklinik, klinik ve Ameliyat çalışması yaptı.

Ertuğrul Akşahin hangi hastanede çalışıyor?

Sonrasında 20 yılları arasında Ankara Batıkent Medikal Park Hastanesinde çalıştı. 2019 yılında Profesörlük ünvanını alan Ertuğrul Akşahin halen Yüksek İhtisas Üniversitesi Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilim Dalı Başkanlığı görevini yürütmektedir.

Prof Dr Murat Altay kimdir?

1972 yılında Kırşehir'de doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Ankara'da tamamladı. 1996 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. ... 2011 yılında Ankara Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği Eğitim ve İdari Sorumlu Görevlisi olarak atanmış olup halen aynı görevi yürütmektedir.

Nuray Bozkurt hangi hastanede?

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum AD ÜYTE Eğitim Merkezinde çalışarak ÜYTE Klinik Eğitimi Sertifikası almıştır. 2004 yılından itibaren Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum AD ÜYTE merkezinde görev yapmaktadır. 2007 yılında Utrecth Medical Centre 'da infertilite ve ...

Gökhan Meriç Kimdir?

1980 yılında Manisa-Akhisar'da doğmuştur. İlk, orta ve lise öğrenimi sonrasında 1997 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Tıp Eğitimine başlamıştır. 2005 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Ortopedi ve Travmatoloji ihtisasına başlamış ve 2010 yılında ihtisasını tamamlamıştır.

Mehmet Fatih Ekşioğlu kimdir?

Dr. Mehmet Fatih Ekşioğlu, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden 1987 yılında mezun olmuştur. Aynı yıl Tıpta Uzmanlık Sınavında başarılı olarak Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı'nda Araştırma Görevliliğine başlamış ve 1992 yılında Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı olmuştur.

Altay hangi hastanede?

Altay Kartal - Özel Çapa Hastanesi.

Fizik bölümü hangi hastalıklara bakar?

Fizik tedavi branşını ilgilendiren sistem ve hastalık yelpazesi çok geniştir. Hareket sistemini oluşturan eklem (boyun, bel, omuz, dirsek ve bilekler, kalça, diz, ayak bileği ve diğer tüm eklemler), kas (adale) ve kemik problemleri ile diğer yumuşak doku problemleri, sıklık açısından ilk sırayı oluşturur.

Altay Sencer nerede?

Halen İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Nöroşirürji Ana Bilim Dalı'nda görev yapmaktayım.

Ortopedi bölümü hangi hastalıklara bakar?

Ortopedi; hareket sisteminde oluşabilecek her çeşit yaralanma ve hastalıklarla ilgilenen tıbbi ana bilim dalıdır. Bu dal içerisinde değişik alt dallar bulunmaktadır. Artroplasti; omuz, diz, el, ayak, ayak bileği cerrahisi ortopedi alanının alt dallarındandır.

Fizik tedavi hangi bölümden alıyor?

Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümünden mezun olanlar ”Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Lisans Diploması” ile birlikte “FİZYOTERAPİST” unvanını alırlar.

Prof Dr Nurperi Gazioğlu hangi hastanede?

Florence Nightingale İstanbul Hastanesi Nöroşirürji Klinik Şefi (2017-2021)

Dr Aydın Aydoseli kimdir?

Aydın Aydoseli 2006 yılında Newyork ve Cornell Üniversitesi Beyin Cerrahisi kliniklerinde beyin tümörü ve damar hastalıkları tedavisi için bulunmuş, 2012 yılında Napoli Federico II Üniversitesi Beyin Cerrahisi kliniğinde hipofiz cerrahisi, 2013 yılında Helsinki Üniversitesi Beyin Cerrahisi Kliniğinde damar cerrahisi, ...