BtcTurk Pro Bitcoin nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. BtcTurk Pro Bitcoin nasıl alınır?
  2. BtcTurk sadece Bitcoin mi?
  3. BtcTurk nasıl alım yapılır?
  4. Açık Emir nedir BtcTurk?
  5. BtcTurk nerenin?

BtcTurk Pro Bitcoin nasıl alınır?

Adınıza kayıtlı bir vadesiz TL hesabından yapacağınız Türk Lirası transferi, BtcTurk hesabınıza aktarıldıktan sonra, Panel'den Bitcoin satın alabilirsiniz. Türk Lirası bakiyenizle Bitcoin alabilmek için ödemek istediğiniz tutarı yazdıktan sonra, Bitcoin Alın butonuna basın.

BtcTurk sadece Bitcoin mi?

BtcTurk, Bitcoin, Ethereum, Ripple ve Litecoin alım satımının yapılabildiği, Türk Lirası tabanlı bir platformdur. Güvenli bir şekilde kripto para alıp satmayı mümkün kılan BtcTurk, kolayca bitcoin al sat yapmanıza müsade etmektedir.

BtcTurk nasıl alım yapılır?

Sol köşedeki alım satım kutusunu kullanarak kolayca Bitcoin alabilirsiniz. Dilerseniz transfer ettiğiniz tüm bakiyeyi kullanabilir veya 10TL ile 25.000 TL arasında bir tutar girerek alım yapabilirsiniz. Tutarı girip Bitcoin Alın butonuna bastığınızda, alım işleminize ait detaylar ekrana gelecektir.

Açık Emir nedir BtcTurk?

Emir iletildiği anda, emir defterinde yer alan en iyi alış veya en iyi satış emirleriyle eşleşerek karşılık bulan emirlere piyasa alıcı emir adı verilir. Girdiğiniz emir, emri ilettiğiniz anda emir defterindeki en iyi alış veya en iyi satış emri ile eşleşirse, piyasa alıcı emir olarak kabul edilir.

BtcTurk nerenin?

Türkiye'de Bitcoin alışverişi yapılabilen beş firmadan biri olan Btcturk 1 Temmuz 2013 tarihinde İstanbul'da Kerem Tibuk tarafından kuruldu. İstanbul Ticaret Odası'na Eliptik Yazılım ve Ticaret A.Ş. adına kayıtlı bir platformdur. Şirketin merkezi İstanbul Beşiktaş'da bulunuyor.