Yeditepe kampüsünde neler var?

İçindekiler:

  1. Yeditepe kampüsünde neler var?
  2. Yeditepe Üniversitesine Marmaray ile nasıl gidilir?
  3. Yeditepe online mı?
  4. Marmaray Ataşehir nasıl gidilir?
  5. Kadıköy Yeditepe Üniversitesine nasıl gidilir?
  6. Yeditepe Üniversitesi dersler online mı?

Yeditepe kampüsünde neler var?

Yeditepe Üniversitesi akademik faaliyetlerini Diş Hekimliği, Eczacılık, Eğitim, Fen-Edebiyat, Güzel Sanatlar, Hukuk, İktisadi ve İdari Bilimler, İletişim, Mimarlık, Mühendislik, Sağlık Bilimleri, Tıp ve Ticari Bilimler olmak üzere 13 Fakülte, 2 Yüksekokul ve 1 Meslek Yüksekokulu'nda toplam 71 programda lisans ve 4 ön ...

Yeditepe Üniversitesine Marmaray ile nasıl gidilir?

Bu istasyondan M1B Yenikapı metrosuna binerek Marmaray Yenikapı istasyonunda inilir ve Marmaray kullanılır. Marmaray'dan Ayrılık Çeşmesi durağında inilir. Buradan M4 Tavşantepe metrosuna aktarma yaparak Bostancı istasyonunda inilir ve 2 dakika yürüyüp Bostancı Köprüsü otobüs durağına gelinir.

Yeditepe online mı?

Zor günleri geçirdiğimiz bu günlerde; sosyal mesafeyi koruyarak, evde kalarak eğitimlerimize online devam ediyoruz. Üniversitemizde geçtiğimiz hafta; 53.000 derse katılım, 2.464 ders işlenerek 2.380 adet materyal paylaşımı yapıldı.

Marmaray Ataşehir nasıl gidilir?

Marmaray ile Ataşehir'e Nasıl Gidilir? Avrupa yakasından geliyorsanız, Marmaray hattını kullanarak Üsküdar ve Ayrılık Çeşmesi duraklarında inebilir; oradan metro bağlantısını ya da otobüs ve minibüs hatlarını kullanarak Ataşehir'e ulaşım sağlayabilirsiniz.

Kadıköy Yeditepe Üniversitesine nasıl gidilir?

Kadıköy'den 19 numaralı otobüse binerek Yeditepe Üniversitesi durağında indiğinizde Yeditepe Üniversitesi'ne ulaşabilirsiniz.

Yeditepe Üniversitesi dersler online mı?

Bildiğiniz üzere 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemini tamamlamak üzereyiz. Geçtiğimiz dönemde çok ciddi planlamalarla eğitimimizi hibrit bir şekilde çevrim içi (online) ve yüz yüze gerçekleştirebildik.