Otrivine kaç yaşında kullanılır?

İçindekiler:

  1. Otrivine kaç yaşında kullanılır?
  2. Otrivine burun spreyi çocuklar için mi?
  3. Otrivine Menthol burun spreyi kaç yaş kullanabilir?
  4. Otrivine Menthol çocuklar için kullanılır mı?

Otrivine kaç yaşında kullanılır?

Değişik yaş grupları: Çocuklarda kullanımı: OTRIVINE Doz Ayarlı Sprey, 6 yaş ve üzerindeki çocuklarda kullanılır. 6 yaşın altındaki çocuklarda kullanılmamalıdır. Yaşlılarda kullanımı: OTRIVINE'in yaşlılarda kullanımı ile ilgili klinik çalışma yoktur.

Otrivine burun spreyi çocuklar için mi?

kullanılabilir. birine karşı (bkz. yardımcı maddeler listesi) alerjisi varsa, Yakın zamanda burun ile ilgili (trans-nazal) bir ameliyat geçirdiyse • Burun mukozasında Rinitis sicca denilen özel bir iltihabi durum varsa. 2 yaşın altındaki çocuklarda kullanılmamalıdır.

Otrivine Menthol burun spreyi kaç yaş kullanabilir?

OTRIVINE MENTHOL, 6 yaş ve üzerindeki çocuklarda kullanılır. 6 yaşın altındaki çocuklarda kullanılmamalıdır. Yaşlılarda kullanımı: OTRIVINE MENTHOL'ün yaşlılarda kullanımı ile ilgili klinik çalışma yoktur. Özel kullanım durumları: Özel kullanım durumu yoktur.

Otrivine Menthol çocuklar için kullanılır mı?

Ölçülü doz veren sprey, her defasında tam doz uygulamanızı ve OTRIVINE MENTHOL'ün burnunuzun iç yüzeyinize iyice dağılmasını sağlar. Değişik yaş grupları: Çocuklarda kullanımı: OTRIVINE MENTHOL, 6 yaş ve üzerindeki çocuklarda kullanılır. 6 yaşın altındaki çocuklarda kullanılmamalıdır.