Ali Dinçkök kim?

İçindekiler:

  1. Ali Dinçkök kim?
  2. AKSA fabrikası ne üretir?
  3. Akkök Holding sahibi nereli?
  4. Üstünberk Holding sahibi kim?
  5. Aksa Akrilik ne üretir?
  6. Aksa ne yapar?
  7. Palladiumun sahibi kim?

Ali Dinçkök kim?

1944, İstanbul - ö. 11 Aralık 2018) Türk iş adamı. Lise öğrenimini Avusturya Lisesi'nde tamamladı. 1969'da Aachen Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. İş hayatına Akkök Holding'de başladı ve Akkök Holding'in yönetim kurulu başkanlığı görevini yürüttü. 11 Aralık 2018'de öldü.

AKSA fabrikası ne üretir?

Dünyanın en büyük, Türkiye'nin tek akrilik elyaf üreticisi 1.200'den fazla çalışana sahip olan Aksa, 502 bin m 2 'lik alanı ve 330.000 ton/yıl kapasitesi ile de dünyadaki en büyük, Türkiye'deki tek akrilik elyaf üreticisidir.

Akkök Holding sahibi nereli?

Raif Dinçkök, (d. 1912, Selanik - ) Türk iş adamı. Balkan Harbi sırasında, ailesi, günümüzde Yunanistan ile Kuzey Makedonya arasında kalan Doyran Gölü bölgesinden Türkiye'ye göç ederken, 1912 yılında Selanik'te doğmuştur.

Üstünberk Holding sahibi kim?

Umut Üstünberk, Üstünberk Holding. İsfendiyar Zülfikari, Zülfikarlar Grubu.

Aksa Akrilik ne üretir?

Üretimdeki başarısının yanı sıra uyguladığı yönetim sistemleri, çevre uygulamaları ve sosyal sorumluluk projeleriyle de sektöründe öncü olan Aksa, geniş ürün gamı sayesinde, halıdan döşemeliğe, süveterden çoraba, iplikten el örgüsüne, kadifeden kilim, battaniye, tente ve endüstriyel filtrelere kadar çok çeşitli ...

Aksa ne yapar?

1997 yılında kurulan Aksa Enerji, Türkiye'nin en büyük halka açık serbest elektrik üreticisidir. ... Şirket, bugüne kadar kömür, akaryakıt, biyogaz, doğal gaz, rüzgâr ve hidroelektrik gibi çeşitli enerji kaynaklarını kullanarak 30'dan fazla enerji santralini inşa etmiş ve işletmiştir.

Palladiumun sahibi kim?

Tahincioğlu tarafından İstanbul Ataşehir'de 2008 yılında faaliyete sokulan Palladium AVM'nin yeni sahibi Akbank oldu.