Ozon sütü nedir ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Ozon sütü nedir ne işe yarar?
  2. Ozon merhemi ne işe yarar?
  3. Ozon krem nasıl kullanılır?
  4. Ozon yağı nedir nerelerde kullanılır?
  5. Ozon jeli yanığa iyi gelir mi?
  6. Ozon jeli neye iyi gelir?

Ozon sütü nedir ne işe yarar?

Nanoteknoloji ile ayrıştırme ve tekrar birleştirme sonucu elde edilmiş ozon sütü, cilt bakımda önemli olan oksiyeni 3 katına kadar çıkarır ve zengin ozon gazının cildinizi yenilemesine yardımcı olur.Ozon Sütü Derinin hücre yapısınına kadar inerek cildin tamirini ve yenilemesini sağlar.

Ozon merhemi ne işe yarar?

Ozonlu kremin kokusu çamaşır suyu gibi diğer kokuları bastıracak güçlü bir kokudur. Sarı renk ve akışkan görünen ozonlu yağlar, yeterince ozon ile karşılaşmamış oldukları anlamına gelir. Ozonlu krem; yara ve yanık tedavisinin yanı sıra anti-aging olarak da kullanılmaktadır.

Ozon krem nasıl kullanılır?

Cilt onarıcı ozon kremi nasıl kullanılır
  1. Uygulandığı bölge temizlenerek günde iki kez deriye iyice nüfus edecek şekilde sürülür.
  2. En fazla mercimek tanesi büyüklüğü kadar kullanmanız yeterli olacaktır.
  3. Gündüz kullanımdan yarım saat sonra üzerine mutlaka güneş koruyuculu ozon sütü sürülmelidir.

Ozon yağı nedir nerelerde kullanılır?

Sedef, varis, kırışıklık, egzama ve sivilce gibi cilt problemlerinin tedavisinde sıklıkla ozon yağı kullanımına rastlanır. Masaj salonlarında faydaları sebebi ile uygulamada yararlanılan yağlardan biridir.

Ozon jeli yanığa iyi gelir mi?

Ozonun diğer organlara sağladığı yarar yanıkların başarılı şekilde tedavi edilmesini sağlar. İyileşmeyen yara ve yanıklarda ozon tedavisi ile mükemmel sonuçlar alınabilmektedir. Özellikle diyabet hastalarında iyileşmeyen hatta organ kayıplarına neden olan yaralar meydana gelebilmektedir.

Ozon jeli neye iyi gelir?

Ozon yağı antioksidan özellikleri sayesinde sivilce ve akne gibi sorunlarla baş etmemize yardımcı oluyor. Cildin derinlemesine temizlenmesini sağlayarak gözeneklerin tıkanmasının önüne geçiyor. Egzama gibi cilt rahatsızlıklarının daha hızlı bir şekilde iyileşmesine destek oluyor.