Arter sergi salonu nerede?

İçindekiler:

  1. Arter sergi salonu nerede?
  2. Arter hangi gün ücretsiz?
  3. Arter Sergisi nedir?
  4. Arter ne zaman açık?
  5. Arter Müzesi kimin?
  6. Damar yolu açılması nedir?

Arter sergi salonu nerede?

İstiklâl Caddesi'ndeki binasında 2010–2018 yılları arasında 35 sergiyi izleyicilerle buluşturan Arter, 2019 yılının Eylül ayında Dolapdere'deki yeni binasına taşındı.

Arter hangi gün ücretsiz?

Perşembe günleri sergi girişleri tüm ziyaretçiler için ücretsizdir. Sergi girişi, engelli ziyaretçinin refakatçisi için de ücretsizdir. Sergi giriş bileti, tüm galerileri kapsar.

Arter Sergisi nedir?

Arter, çağdaş sanat etrafındaki tartışmaları beslemeyi ve teşvik etmeyi amaçlayan yayınlar yapar. ... Arter Kitabevi, sanat, sosyal bilimler, kurgu dışı ve çocuk kitaplarına odaklanan bir seçki sunar. DETAYLI BİLGİ Candeğer Furtun'un ilk retrospektif sergisi 16 Eylül'den itibaren görülebilir.

Arter ne zaman açık?

Ayrıntılar
Adres:Yenişehir, Irmak Cd. No:13, Beyoğlu İstanbul 34435
Fiyat:Ücretsiz.
İletişim:www.arter.org.tr 58 00
Çalışma saatleri:Salı-Perşembe 11.00-19.00, Cuma-Pazar 12.00-20.00.

Arter Müzesi kimin?

Arter, İstanbul'un Dolapdere semtinde bulunan bir çağdaş sanat müzesidir. Bir Vehbi Koç Vakfı kuruluşu olan Arter, çağdaş sanat alanında bir sergileme ve üretim mekânı olarak hizmet vermek üzere 2010 yılında açıldı.

Damar yolu açılması nedir?

Damar yolu; hastalara ilaç, serum,total parenteral beslenme, kan transfüzyonu gibi uygulamaların yapılabilmesi amacıyla dolaşım sistemi ve dış ortam arasında doğrudan bir giriş yolu oluşturmak için vene katater takılması işlemidir.