Fonksiyonel tıp hangi hastalıklara bakar?

İçindekiler:

  1. Fonksiyonel tıp hangi hastalıklara bakar?
  2. Dr Mustafa Atasoy hangi hastanede?
  3. Fonksiyonel tıp diyeti nedir?
  4. Fonksiyonel Tıp beslenme nedir?

Fonksiyonel tıp hangi hastalıklara bakar?

Kalp damar hastalıkları, diyabet, osteoporoz, artrit gibi enflamatuar hastalıklar, depresyon, otizm, dikkat bozuklukları, sindirim sistemi rahatsızlıkları ve inflamatuar bağırsak hastalıkları, kronik yorgunluk sendromu, miyaljiler, sarı nokta hastalığı, alzheimer, parkinson gibi nörolojik hastalıklar, tiroid ...

Dr Mustafa Atasoy hangi hastanede?

İstanbul Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Göz Hastalıkları ihtisasını tamamladı. 20 yıl aktif göz cerrahisi yaptıktan sonra, kendi romatoid artrit'ini iyileştirmek için çıktığı yolculukta Fonksiyonel Tıp kavramı ile tanıştı.

Fonksiyonel tıp diyeti nedir?

Fonksiyonel tıbbın Eliminasyon Diyeti Adı diyet olarak geçse de aslında temel olarak kilo verdirme amacı taşımaz. Tamamen barsaklardaki bağışıklık sistemi cevabını düzenlemek amacıyla potansiyel antijen olarak görülen tüm besinleri kesmek esasına dayanır.

Fonksiyonel Tıp beslenme nedir?

Fonksiyonel beslenme ise farklı bir yaklaşım sergiler. Besin duyarlılığı olup olmadığı, yeterince mide asidi üretilip üretilmediği, bağırsağın florasının ne kadar dengeli olduğu gibi farklı konuları inceler.