Gnctrkcll olmak için ne yapmalı?

İçindekiler:

  1. Gnctrkcll olmak için ne yapmalı?
  2. Turkcell Genç Tarife ne kadar?
  3. Yeni Genç Tarife ne kadar?
  4. Turkcell'e geçiş kampanyaları nelerdir?
  5. Genç Tarife ne demek?
  6. Gnctrkcll li olmak için kaç yaşında olmak gerekir?
  7. Gnç hoş geldin 6 GB nasıl yapılır?
  8. Mobil Öğrenci tarifesi kaç TL Türk Telekom?
  9. GNC uygulamasina nasil giris yapilir?
  10. GNC ye nasil kayit olunur?
  11. Genç Avantaj 6GB nasıl yapılır?

Gnctrkcll olmak için ne yapmalı?

Genç Turkcelli olma şartı öncelikle 25 yaş ve altı kişilerin yaralandığı bir platformdur. Eğer 25 yaşından büyük iseniz ve sizin 25 yaş altında bir çocuğunuz var ise genç Turkcelli olabilirisiniz. 25 yaş altı bir çocuğunuz ya da herhangi bir tanıdığınız var ise onun üzerinden genç Turkcelli olma şansınız bulunmaktadır.

Turkcell Genç Tarife ne kadar?

26 yaşın altındaysan bu paket tam senlik ;). 8GB; ek 1GB sosyal internet, 500dk, 1000SMS sadece 45TL'ye bu pakette! Üstelik paketine internetleri içinde fizy üyeliği, Dergilik, BiP, TV+ ve Lifebox da dahil.

Yeni Genç Tarife ne kadar?

Yeni hat alarak ve numara taşıma ile Genç Mobil Tarifesi'ne gelen müşterilerden kayıt ücreti tahsil edilmez. Genç Mobil Tarifesi'nin geçiş ücreti faturalı hatlar için KDV ve ÖİV dahil 30 TL'dir. Faturasız hatlardan geçişler ücretsizdir.

Turkcell'e geçiş kampanyaları nelerdir?

Yeni Turkcell'lilere özel Hoşgeldin 10 GB Kampanyası'nda her yöne 750 dakika konuşma, bol bol kullanacağınız 10 GB internet paketi, 100 SMS ve Bip'te geçerli 1 GB internet'e sahip olabilirsiniz. Size özel sunulan avantajlı GNÇ fırsat, Dev 150 GB, Platinum + Hoş Geldin gibi paketlerden yararlanabilirsiniz.

Genç Tarife ne demek?

Genç Tarife ile ücretlendirme periyodu 60 saniye olan yurt içi her yöne konuşmalar 80,64 kuruş olarak ücretlendirilir. SMS ücreti ise 57,96 kuruş olarak ücretlendirilir. Tarife ücretine tüm vergiler dâhildir.

Gnctrkcll li olmak için kaç yaşında olmak gerekir?

SANA ÖZEL PAKETLER, FIRSATLAR VE Bİ' DOLU GÜZELLİK GNÇ UYGULAMASINDA! 26 YAŞ ALTINDAYSAN HEMEN KİMLİK BİLGİLERİNİ DOLDUR, GNÇ'DEN YARARLANMAYA BAŞLA! BİLGİLERİNİ GÜNCELLE, DIŞARIDA KALMA!

Gnç hoş geldin 6 GB nasıl yapılır?

GNÇ Hoş Geldin 6GB paketini GNC HOS GELDIN 6GB yazıp 2200'a SMS göndererek alabilirsiniz. GNÇ Hoş Geldin 6GB Paketine ne öderim? Pakete ayda 34 TL ödeyerek sahip olabilirsiniz.

Mobil Öğrenci tarifesi kaç TL Türk Telekom?

Mobil Öğrenci
Mobil Öğrenci Tarifesi
Tüm Şebeke İçi/ Diğer Operatör/ Ev-İş68,69 KR/DK
SMS49,38 KR/SMS
MMS1,25 TL/MMS

GNC uygulamasina nasil giris yapilir?

Uygulama mağazalarından GNÇ uygulamasını edindikten ve uygulamayı çalıştırdıktan sonra sizi aşağıdaki resimdeki ekran karşılar.
  1. Bu ekrandan sonra giriş yapma ekranı sizleri karşılayacaktır.
  2. Sağ tarafta bulunan giriş yap butonuna basıyoruz.
Daha fazla öğe...

GNC ye nasil kayit olunur?

GNÇ'li olmak işte böyle bir şey : ) "Bana uygun paketlerle kaliteli internetin, konuşmanın, yazışmanın, TV'nin, müziğin tadını çıkarmalıyım" diyorsan, sürpriz hediyeler en sevdiğim diyorsan, e bi' de 26 yaşını henüz geçmemişsen, sen de bizdensin, GNÇ'lisin.

Genç Avantaj 6GB nasıl yapılır?

AVANTAJLI6GB yazıp 5555'e gönderin. Faturasız Müşteriler AVANTAJLI6GB yazıp 5555'e SMS gönderin. Avantajlı 6GB Paketi'nin fiyatı, son 30 gün içinde yeni hat alarak veya numara taşıyarak gelen müşteriler için aylık 35 TL, mevcut müşteriler için aylık 39 TL'dir.