Kaspersky Türk mü?

İçindekiler:

  1. Kaspersky Türk mü?
  2. Kaspersky Internet Security ücretsiz mi?
  3. Kaspersky kime ait?
  4. Kaspersky Total Security ne demek?
  5. Kaspersky antivirüs iyi mi?
  6. Kaspersky kaç yılında çıktı?
  7. Kaspersky Total Security ne işe yarar?
  8. Antivirüs programı mı Internet Security mi?

Kaspersky Türk mü?

Kaspersky Lab. 1997 yılında Eugene Kaspersky tarafından kurulan Rusya Merkezli bir güvenlik şirketi, bilgisayar ve internet güvenliği üzerine çözümler sunmaktadır.

Kaspersky Internet Security ücretsiz mi?

Kaspersky Free Anti-virus for Windows gibi ücretsiz antivirüs yazılımları, bilgisayarınız için temel koruma sağlar. Bilgisayarınızı yaygın virüslere karşı korumaya yardımcı olur, tehlikeli dosyaları ve uygulamaları engeller ve şüpheli web siteleri konusunda sizi uyarır.

Kaspersky kime ait?

Dünyaca ünlü siber güvenlik uzmanı ve başarılı bir girişimci olan Eugene Kaspersky, uçtan uca koruma ve siber güvenlik çözümleri alanında dünyanın en büyük özel şirketi/tedarikçisi olan Kaspersky Lab'in kurucu ortağı ve CEO'sudur.

Kaspersky Total Security ne demek?

Kaspersky Total Security ürünün içerisinde; çocuk koruması, parola yöneticisi (daha fazla parola saklama işlevini sunuyor) ve dosya yükleme servisi tarzında bir hizmet sunuluyor.

Kaspersky antivirüs iyi mi?

Ek işlevler sunmasa da Kaspersky Anti-Virus 2018 gayet iyi çalışıyor. Kaspersky Anti-Virus 2018, zararlıların sisteminize girip çalışmasını engellemekte ve zararlıların bulaştığı bir PC'yi temizlemekte çok başarılı olduğu kadar, AV-Comparatives gibi sitelerden de yüksek puanlar almayı başarıyor.

Kaspersky kaç yılında çıktı?

Kaspersky Lab, 1997'de kurulan küresel bir siber güvenlik şirketidir.

Kaspersky Total Security ne işe yarar?

Kaspersky Internet Security, çeşitli bilgi güvenliği tehditlerine, ağ saldırıları ve kimlik avı amaçlı saldırılara ve spam içeriğine karşı kapsamlı koruma sağlar.

Antivirüs programı mı Internet Security mi?

Antivirüs genelde bilgisayar içini korur. Internet Security ek olarak internette ve ağlarla ilgili güvenliği de sağlar.