Istanbul Edirne tren çalışıyor mu?

İçindekiler:

  1. Istanbul Edirne tren çalışıyor mu?
  2. Çerkezköy tren çalışıyor mu?
  3. Halkalı Edirne treni saat kaçta?
  4. Istanbul Edirne Hızlı Tren nereden geçiyor?
  5. Çerkezköy'den Halkalı'ya saat kaçta tren var?
  6. İstanbul Edirne tren nereden kalkar?
  7. Çerkezköy Halkalı tren fiyatı ne kadar?

Istanbul Edirne tren çalışıyor mu?

Bu trenler İstanbul > Edirne > İstanbul arasında her gün işlerler. Halkalı > Çerkezköy > Kapıkule, Kapıkule > Çerkezköy > Halkalı ve Çerkezköy > Halkalı, Halkalı > Çerkezköy güzergahlarında hizmet vermektedir.

Çerkezköy tren çalışıyor mu?

Halkalı Çerkezköy Arası Halkalı Bölgesel Trenler ile Her gün karşılıklı seferler düzenlenir. Çerkezköy istasyonundan gün içinde ilk tren hareket saati Sabah 10:11 Halkalı şehrinden 08:40 saatinde kalkış yapmaktadır. Çerkezköy Halkalı tren seferleri: iki şehir arası TCDD ye ait 1 Bölgesel tren ile 2 sefer yapılmaktadır.

Halkalı Edirne treni saat kaçta?

Edirne'den İlk tren 07:39 saatinde hareket etmektedir. Halkalı'dan ise ilk tren 18:00 saatinde hareket etmektedir.

Istanbul Edirne Hızlı Tren nereden geçiyor?

Hızlı Tren Hattı Sirkeci'den başlayıp, Halkalı, Kabakça, Çerkezköy, Büyükkarıştıran, Misinli, Lüleburgaz, Babaeski, Havsa güzergahından Kapıkule'ye varacak.

Çerkezköy'den Halkalı'ya saat kaçta tren var?

Çerkezköy İstasyonu İlk tren, saat 10:11'de Halkalı yönüne doğru, son tren ise saat 17:46'da Halkalı yönüne doğru hareket etmektedir.

İstanbul Edirne tren nereden kalkar?

Edirne İstanbul Tren Güzergahı Bu trenler İstanbulEdirneİstanbul arasında her gün işlerler. Halkalı > Çerkezköy > Kapıkule, Kapıkule > Çerkezköy > Halkalı ve Çerkezköy > Halkalı, Halkalı > Çerkezköy güzergahlarında hizmet vermektedir.

Çerkezköy Halkalı tren fiyatı ne kadar?

Kapıkule-Halkalı seferinde tam bilet 28 lira, indirimli 24 lira olarak düzenlendi. Çerkezköy-Halkalı için ise bilet fiyatının tam bilet 11 lira, indirimli bilet 9,5 lira olduğu ifade edildi.