Viks nedir ne için kullanılır?

İçindekiler:

  1. Viks nedir ne için kullanılır?
  2. Buharlaşan merhem ne işe yarar?
  3. Vicks faydaları nedir?
  4. Sırta Vicks sürmek neye iyi gelir?
  5. Buharlaşan merhem nasıl kullanılır?
  6. Vicks reçete edilir mi?
  7. Viks öksürüğü keser mi?
  8. Vaporub buharlaşan merhem nasıl kullanılır?

Viks nedir ne için kullanılır?

Ökaliptol, terebentin, mentol solunum yollarında yumuşatıcı ve rahatlatıcı etkinin oluşmasını sağlar. Öksürük, ses kısıklığı, nezle ve soğuk algınlığı durumlarında rahatlamaya yardımcı olur.

Buharlaşan merhem ne işe yarar?

Çok uzun yıllardan bu yana dünyanın dört bir tarafında kullanılan Vicks krem, özellikle vücudun farklı bölgelerindeki ağrıları gidermek için oldukça etkilidir. Özellikle bu konuda kas ağrıları ile beraber migren gibi önemli Baş ağrılarını gidermek konusunda yaygın kullanılır.

Vicks faydaları nedir?

Kapı gıcırtılarını gidermekten, tırnak mantarlarının tedavisine kadar geniş bir alanda Vicks'in özelliklerinden faydalanılabilir.
  • Tırnak mantarını tedavi eder. ...
  • Baş ağrısını giderir. ...
  • Soğuk algınlığını geçirir. ...
  • Uyku kalitesini artırır. ...
  • Sivrisinekleri, bitleri ve böcekleri uzaklaştırır.
Daha fazla öğe...•BE

Sırta Vicks sürmek neye iyi gelir?

1-Sırta sürülebilir Özelikle grip ve nezle gibi kış mevsiminde sık görülen hastalıklarda Vicks kremi hastanın sırtına sürülür. Havlu ile kapanan sırt gece boyu kremi emer. Ateşi düşüren ve terleten krem sayesinde birçok hasta bir sonraki gün çok dana enerjik başlar.

Buharlaşan merhem nasıl kullanılır?

VICKS VAPORUB haricen sürülerek veya soluyarak kullanılabilir. Haricen sürülerek kullanımı: Yetişkinlerde ve 12 yaşın üstündeki çocuklarda: günde 2-4 defa 2 ile 3 çay kaşığı kadar merhem.

Vicks reçete edilir mi?

Bu KULLANMA TALİMATINI dikkatlice okuyunuz, çünkü sizin için önemli bilgiler içermektedir. Bu ilaç sizin reçetesiz olarak temin edip bir doktor yardımı almadan eczacınızın tavsiyesi ile hafif bir hastalığı tedavi etmeniz içindir.

Viks öksürüğü keser mi?

Özellikle çocuklarda (ve tabi büyüklerde) gece uyutmayan şiddetli öksürük durumunda ayak tabanınıza güzelce Vicks merhem sürün ve kalın bir çorap giyin. Beş dakika içinde öksürüğün kendiliğinden geçtiğini göreceksiniz. Her zaman %100 çalışır ve çocuklara ağır öksürük ilaçları vermekten daha etkilidir.

Vaporub buharlaşan merhem nasıl kullanılır?

VICKS VAPORUB haricen sürülerek veya soluyarak kullanılabilir. Haricen sürülerek kullanımı: Yetişkinlerde ve 12 yaşın üstündeki çocuklarda: günde 2-4 defa 2 ile 3 çay kaşığı kadar merhem.