Nutella puanları nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Nutella puanları nasıl kullanılır?
  2. Nutella çekilişe nasıl katılırım?
  3. Nutella ne hediye veriyor?
  4. Nutella kapağında kaşık var mı?
  5. Nutella puanlar silinir mi?
  6. Nutella Türkiyede üretiliyor mu?
  7. Nutella sağlığa zararlı mı?

Nutella puanları nasıl kullanılır?

App Store ve Google Play üzerinden indireceğiniz Nutella uygulamasını kullanarak, satın aldığınız Nutella kavanozlarının kapağının altında bulunan kodu uygulamada belitrilen bölümlere girerek puanlar kazanabilir, biriktirdiğiniz puanlar ile hediyeleri sipariş edebilirsiniz.

Nutella çekilişe nasıl katılırım?

Nutella uygulamasını akıllı cihazlarına indirmelerinin ardından veya https://mutlulugapuan.com/ sayfası üzerinden kampanya süresi içerisinde olmak koşuluyla, üyelik formunda yer alan kendilerine ait ad, soyad başta olmak üzere diğer bilgileri eksiksiz ve doğru bir şekilde dolduran/onaylayan kullanıcılar, “kayıtlı üye” ...

Nutella ne hediye veriyor?

Nutella'nın çikolata kutuları üzerinden dağıttığı puanlarının toplanmasıyla kazanılan hediyelerin ne zaman şanslı isimlere ulaştırılacağı merak ediliyor. Nutella yenilenen kampanya için 1000 puan hopörlör, 500 puan bıçak (nutella), 2000 puan isme özel etiket ve 1500 puan nutella lambası veriyor.

Nutella kapağında kaşık var mı?

Nutella kavanoz kapağı açılarak bir iki kaşık alınabiliyor ve böylece çikolata ihtiyacı giderilmiş oluyor. Özel kapağı yeniden kapatılarak ürünün daha uzun süre taze kalması sağlanmış oluyor.

Nutella puanlar silinir mi?

Her bir puan, yüklendiği tarihi takip eden yılın sonundaki 31 Aralık tarihinde, Türkiye yerel saati ile 23:59:00 itibariyle sistemsel olarak otomatik olarak silinecektir. (Örneğin, tarihinde kazanılan puanlar, 31 Aralık 2022 tarihi gün sonu itibarıyla silinecektir.)

Nutella Türkiyede üretiliyor mu?

Ferrero Türkiye, Ferrero Grup'un bir parçası olarak 1999 yılında, grubun önde gelen markaları NUTELLA®, Kinder Surprise, Ferrero Rocher'i Türk tüketicisiyle buluşturmak amacıyla kuruldu. ... Ferrero'nun Türkiye'de 6'sı fındık fabrikası olmak üzere toplam 7 üretim tesisi bulunuyor.

Nutella sağlığa zararlı mı?

Nutella'nın kanserojen madde içerdiğine dair iddiaların ardından Ferrero'dan açıklama geldi. Ferrero Türkiye'den yapılan açıklamada iddiaların gerçeği yansıtmadığı vurgulandı. İşte o açıklama: "Nutella kesinlikle kanserojen madde içermemekte ve EFSA'nın açıklamaları Nutella'ya yönelik değildir.