Keratinli saç Düzleştiricisi ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Keratinli saç Düzleştiricisi ne işe yarar?
  2. Keratinli fön nedir?
  3. Keratin bakımı Kıvırcık saçı bozar mı?
  4. Brezilya fönü yapıldıktan sonra saç boyanır mı?
  5. Keratin Brezilya fönü ne işe yarar?

Keratinli saç Düzleştiricisi ne işe yarar?

Keratin bir protein. ... Türkiye'de ilk ve tek olan; saçları mükemmel düzleştiren bu yeni ürün, Keratinli seramik plakalar sayesinde saçların sağlıkla parlamasını sağlıyor. Keratinli seramik plakaların yanısıra, bu düzleştiricide saçların elektriklenmemesini ve daha parlak görünmesini sağlayan İyonik Bakım Özelliği var.

Keratinli fön nedir?

Brezilya fönü, saçları düzleştiren bir fön yöntemidir. Özel bir keratin karışımı takviyesi ile yapılan Brezilya fönü, saçlara şekil vermenin yanı zıra parlaklık kazandırıyor. Kuaförde yaklaşık 3-4 saat süren bir işlem olan Brezilya fönü, kalıcılığını yaklaşık 6 ay boyunca koruyor.

Keratin bakımı Kıvırcık saçı bozar mı?

Ancak yenilemenin sık tekrarlanması durumunda saçta hasarlanma riski yüksektir. Keratin bakımı kıvırcık saçları düzleştirme işlemi değildir. Saçta geçici parlaklık sağlayan bu işlem, özellikle açık renkleri tercih eden ve sık boya yaptıran kişilerde aşırı kuruma etkisi yaratabilmektedir.

Brezilya fönü yapıldıktan sonra saç boyanır mı?

Brezilya Fönü veya keratin bakımının daha kalıcı olması ve saçlarınızın canlı ve parlak gözükmesi için uygulama sonrası kimyasal işlemlere maruz bırakmamalısınız. ... Brezilya fönünün kalıcılığını arttırmak amacıyla saçınızı sık sık boyamaktan ve kimyasal işlemlere maruz bırakmaktan kaçınınız.

Keratin Brezilya fönü ne işe yarar?

Brezilya fönü ile saçlara keratin takviyesi yapapılır canlı ve hacimli bir görünüme kavuşur. Saç yapısını onaran sağlıklı ve güçlü bir yapı sağlayan keratin ile saçlarınızın ihtiyacı olan proteinleri kazandırabilirsiniz. ... Saçın pürüzsüz görünmesini sağlayan brezilya fönü saçın güçlenmesini sağlar.