Niran Ünsal Haktan ın neyi?

İçindekiler:

  1. Niran Ünsal Haktan ın neyi?
  2. Niran Ünsal Haktan şarkısını kime yazdı?
  3. Niran Ünsal Haktan hangi yıl çıktı?
  4. Haktan'ın soyadı ne?
  5. Haktan ne çalıyor?
  6. Niran Ünsal hangi şarkı ile meşhur oldu?
  7. Ömer Danış aslen nereli?
  8. Ibrahim gugu kiminle evli?

Niran Ünsal Haktan ın neyi?

Haktan, tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Babası Ahmet Canevi, annesi Nursal Ünsal'dır. ... 2 kez evlenmiş olan Haktan'ın bir oğlu vardır. Sesini enstrüman gibi kullanabilen Niran Ünsal'ın ses sanatçısı kardeşi.

Niran Ünsal Haktan şarkısını kime yazdı?

20 yıl önce ilk albümünün çıkış şarkısı olan Söz: Seda AKAY 'a Müziği Garo MAFYAN'a ait “Haktan” 2007 yılında Özcan DENİZ' verdiği Sözü Günay ÇOBAN'a Müziği: Niran ÜNSAL'a ait olan NASİP DEĞİLMİŞ adlı iki şarkıyı da COVER yaptı.

Niran Ünsal Haktan hangi yıl çıktı?

NİRAN ÜNSAL - HAKTAN ( BONUS MÜZİK PROD. 1996 ) Download Linkleri: TTNET Müzik: iTunes: https://itunes.apple.com/tr/album/hak...

Haktan'ın soyadı ne?

Haktan Canevi 'te İzmir'de doğdu. Annesi keman virtüözü ve TRT sanatçısı Nursal Ünsal Canevi, babası kânun sanatçısı Ahmet Canevi'dir.

Haktan ne çalıyor?

Gitar çalar, bir çocuk babası, iki evlilik yapmış insan. doğru bir menajerlik sistemi içinde olsa dünyanın her sahnesinde kendini dinletebilecek, her ülkeden hayran edinebilecek kapasitededir. İzmir doğumlu, özellikle romanların taptığı haktan, bugüne kadar 321.745 amatör tarafından taklit edilmiştir.

Niran Ünsal hangi şarkı ile meşhur oldu?

Bayraşa Pop Show 94 yarışması için hazırladığı besteyi Niran Ünsal'ın yorumlamasını istedi. Yarışmanın ödülleri arasında S Müzik'le albüm anlaşması da yer alıyordu. Fazla düşünmeden teklifi kabul etti ve "Serseri Mayın" isimli eserle Pop Show 94 yarışmasında birinci oldu.

Ömer Danış aslen nereli?

Ömer Danış, 1968 yılında Elazığ'da dünyaya geldi.Fantezi müzik yorumcusu ve bestecisi olan Ömer Danış, müzikle 1980 yılında Elâzığ'da tanıştı. "Beni Köyümün Yağmurlarında Yıkasınlar", "Kurtlar Sofrası", "Ömer Danış 98", "Şerefsiz" adlı toplam dört adet solo albümleriyle müzikseverlerle buluştur.

Ibrahim gugu kiminle evli?

Niran Ünsale. 2011–2011 İbrahim Gugu/Eşi