Hangi burunlara dolgu yapılır?

İçindekiler:

  1. Hangi burunlara dolgu yapılır?
  2. Burun ameliyatından sonra dolgu yapılır mı?
  3. Estetikli buruna dolgu yapılır mı?
  4. Burun dolgusu kaç ayda erir?
  5. Burun dolgusunu kimler yapar?
  6. Kalıcı burun dolgusu nedir?

Hangi burunlara dolgu yapılır?

Dr. Bingöl şu bilgileri aktardı: “Özellikle, burnunda hafif kemeri olan, hafif eğriliği olan ve burun ucu hafif düşük olan kişiler için dolgu uygun bir yöntem. 16-18 yaşından itibaren herkese güvenle uygulanabilir. Tedaviye hasta oturur ya da yatar konumda iken başlanır.

Burun ameliyatından sonra dolgu yapılır mı?

Rinoplasti ameliyatı sonrası ortaya çıkan ve bir ameliyat daha olmaya değmeyecek kadar minör bazı pürüzleri gidermek için dolgu uygulaması yapılabilir.

Estetikli buruna dolgu yapılır mı?

Cerrahi bir işlem ya da uygulama olmayan ve hastaların sosyal hayatlarını olumsuz etkilemeyen ve oldukça rahat bir şekilde yapılan burun dolgusu işlemi, estetik bir buruna sahip olmak isteyenler için en ideal çözüm.

Burun dolgusu kaç ayda erir?

Burun dolgusunun kullanım alanlarından bahseden Demiryontar, "Kullanılan dolgu türü, miktarı ve kişinin biyolojik süreçlerine bağlı olarak dolgunun kalıcılık süresi 12-18 ay arasında değişmektedir. Dolgu eridikten yani etkisi geçtikten sonra dilenirse tekrarlayan uygulamalar ile elde edilen sonuç devam ettirilir.

Burun dolgusunu kimler yapar?

Burun dolgusu hyaluronik asit ile yapılıyorsa, estetik cerrah, dermatolog ya da medikal estetik uzmanı tarafından uygulanabilir. Yağ enjeksiyonu ile yapılıyorsa sadece estetik cerrah tarafından yapılır.

Kalıcı burun dolgusu nedir?

Burun dolgusu uygulamasının kalıcılığının 12-18 ay olduğunu da vurgulayan Dr. Erdoğan, “Zamanla buruna enjekte edilen hyalüronik asit vücut tarafından kullanılır ve dolgu eriyerek şekil verici etkisi azalır. Burun yavaş yavaş eski orjinal haline döner.