AÖF işletme fakültesi diploması ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. AÖF işletme fakültesi diploması ne işe yarar?
  2. Açıköğretime herkes girebilir mi?
  3. AÖF 4 yıllık kaç kredi?
  4. Açıköğretime kimler yazılabilir?
  5. AÖL diploma ücreti ne kadar?

AÖF işletme fakültesi diploması ne işe yarar?

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÖF İŞLETME FAKÜLTESİ ... İş Olanakları: İşletme Lisans Programını başarı ile tamamlayan mezunlar, kamu ve özel sektörde çeşitli yönetim kademelerinde çalışabilirler. Mezunlarımız pazarlama, satış, muhasebe, finans, denetim ve insan kaynakları gibi çeşitli alanlarda görev yapabilirler.

Açıköğretime herkes girebilir mi?

Açıköğretime kayıt yaptırmak isteyen tüm liseden mezun öğrencilerin önlisans programları için YGS' den en az 150 puan alması gerekir. Lisans düzeyinde yerleşecek adayların ise LYS' den 180 puan alması gerekmektedir. Bu puanın üzerinde puan alan tüm adaylar açıköğretim fakültesini tercih edebilirler.

AÖF 4 yıllık kaç kredi?

Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerine kayıtlı öğrencilerin mezun olabilmeleri için; önlisans programlarında en az 120 AKTS kredilik, lisans bölümlerinde 240 AKTS kredilik ders alıp, tüm dersleri başarı ile tamamlayan FF, YZ, DZ notu olmayan, GNO'sı en az 2.00 olan ve diğer yükümlülükleri yerine getiren öğrenciler ...

Açıköğretime kimler yazılabilir?

EN AZ LİSE VEYA DENGİ OKUL MEZUNU OLANLAR İÇİN YENİ KAYIT gerekmektedir. Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sisteminin (ÖSYS) tercih işlemlerinde kontenjan dâhilinde bir önlisans veya lisans programına yerleştirilenler kayıt hakkı kazanmaktadırlar.

AÖL diploma ücreti ne kadar?

Buna göre; tarihinden itibaren mezun olan öğrencilerimizden diploma harç bedeli alınmayacaktır. Ancak sözü edilen Kanunun yürürlüğe girdiği tarihinden önce mezun olan öğrencilerimiz, diploma harç bedeli olarak 10 TL ödemeye devam edeceklerdir. 2021 AÖL DİPLOMA NASIL SORGULANIR?