Lazer epilasyon cilde zarar verir mi?

İçindekiler:

  1. Lazer epilasyon cilde zarar verir mi?
  2. Lazer epilasyon olan kemoterapiye engel mi?
  3. Lazer epilasyon can yakar mı?
  4. Lazer göğüs kanseri yapar mı?
  5. Lazer ışığı göze zarar verir mi?
  6. Lazer koltuk altı kararmasını giderir mi?

Lazer epilasyon cilde zarar verir mi?

Bu işlem, kıl kökü dışında dokulara veya cilt yüzeyine herhangi bir zarar vermemektedir. Lazer epilasyon, kişinin cilt tipine, kıl yapısına ve rengine göre uygun enerji değerleri ile yapıldığından yan etkisi olmamaktadır.

Lazer epilasyon olan kemoterapiye engel mi?

Açıklama : Lazer epilasyonda sağlam dokulara zarar gelmediği için ve bağışıklık sistemi üzerine herhangi bir etkisi olmadığından dolayı kanser ve kanser tedavileriyle lazerin hiçbir bağlantısı yoktur.

Lazer epilasyon can yakar mı?

LAZER EPİLASYON CAN YAKAR MI? Epilasyon acısı kişiden kişiye değişmektedir. Kimi canının yandığını söylerken kimi can yakıcı bir his olmadığını söylemektedir. Genellikle yüz, kol ve omuz bölgelerinde uygulama yapılmaz.

Lazer göğüs kanseri yapar mı?

Hemen söyleyelim günümüzde lazer epilasyonun kansere neden olduğuna dair herhangi bir bulgu yoktur. Lazer epilasyon 90'lı yılların ortalarından bu yana yaygın bir şekilde uygulanabildiğinden beri, lazer epilasyon sebebi ile kanser olduğu doğrulanmış bir vaka mevcut değildir.

Lazer ışığı göze zarar verir mi?

Lazer ışınlarının gözlere zararı; lazer ışığının gücü ve ışığına maruz kalma süresine göre değişmektedir. Hasar gözde ışığa karşı hassasiyet, batma, yanma, sulanma, geçici körlük ve hatta kalıcı körlük oluşabilir. Bu nedenle; lazer ışığı oldukça tehlikelidir ve asla hiçbir canlının gözüne tutulmamalıdır.

Lazer koltuk altı kararmasını giderir mi?

Koltuk altı beyazlatmanın en etkili yöntemi lazer tedavisidir. Lazer'in ciltteki pigmentasyona etkisi olan Thulium laser yani “Baby face” işlemi kullanılır. Seans sayısı kol altı kararmasının durumuna bağlı olarak muayenede netleşirse de minimum 4 seans uygulama gereklidir…