OGS cihazı arabaya nasıl takılır?

İçindekiler:

  1. OGS cihazı arabaya nasıl takılır?
  2. OGS ücreti ne kadar?
  3. OGS nasıl alınır fiyatı nedir?
  4. OGS cihazı nasıl çalışır?
  5. OGS plakadan okur mu?
  6. OGS kaçak geçiş cezaları nereye ödenir?
  7. OGS cihazı nasıl iptal edilir?

OGS cihazı arabaya nasıl takılır?

Atermik cam bulundurmayan araçlarda, OGS cihazı veya HGS etiketi camı yatayda ortalayarak; Ayna ön cama monteli ise, dikiz aynasının montaj ayağının 5 cm aşağısına denk gelecek şekilde yapıştırılmalıdır. Ayna tavana monteli ise, camın üst başlangıç noktasının 5 – 10 cm aşağısına denk gelecek şekilde yapıştırılmalıdır.

OGS ücreti ne kadar?

OGS cihazları bankalar tarafından belirlenen, 40-60 TL bedel karşılığında satılmaktadır.

OGS nasıl alınır fiyatı nedir?

OGS ve HGS ürün ücreti ne kadardır ? Bankamızda satışa sunulan OGS cihazını 120 TL, HGS etiketini 50 TL, HGS kartını ise 100 TL karşılığında alabilirsiniz.

OGS cihazı nasıl çalışır?

- OGS Aracınızdaki Elektronik Etiketi sorgulayarak kayıtlı bilgileri okumaya çalışır. Bu bilgilerin sağlıklı bir şekilde okunmasından sonra Elektronik Etiketten bir kez “ BİP ” sesi duyulur. - Aracınızın sınıfı belirlenir. - Sönük durumda bulunan trafik ışığı, kısa bir süre için yeşil renge döner.

OGS plakadan okur mu?

CEVAP 2: Araç plakası sistem için önem arz etmektedir. OGS çıkış gişesinde cihazınızın okunamadığı ve kaçak geçiş uyarısı ile karşılaştığınız durumlarda, sistem araç plakanızı görüntülemektedir. ... Yeni OGS satın aldığınızda sistemde araç plakanızın doğru olup olmadığını kendiniz kontrol ediniz.

OGS kaçak geçiş cezaları nereye ödenir?

Otoyol ve Köprü OGS Geçiş İhlal Cezaları PTT nin herhangi bir şubesinden 351113 nolu posta çeki hesabına araç plakası belirtilerek ödenebilir.

OGS cihazı nasıl iptal edilir?

OGS etiketinizin iptali için yetkili Şubelerimizden herhangi birine başvurarak ya da Bankamızın 0850 220 00 00 numaralı Müşteri İletişim Merkezini arayarak cihazınızı iptal ettirebilirsiniz. Kayıp bildirimi yapmadığınız durumda, yapılan geçişleri ihlalli geçiş ücreti olarak ödemek zorunda kalabilirsiniz.