Çekin ne zaman yapılır?

İçindekiler:

  1. Çekin ne zaman yapılır?
  2. Havaalanında check-in işlemleri nasıl yapılır?
  3. Istanbul havaalanında check-in nasıl yapılır?
  4. Uçuş check-in ne demek?
  5. Uçak check-in ne zaman kapanır?
  6. Check-in yaptıktan sonra bilet iptali olur mu?
  7. THY check-in yapılan bilet iptal edilir mi?

Çekin ne zaman yapılır?

Web sitemiz, Çağrı Merkezimiz, acentelerimiz ve havalimanı satış ofislerimizden satın aldığınız biletlerinize en erken 2 gün öncesinden, en geç uçuşunuza iç hatlarda 45 dakika, dış hatlarda ise 60 dakika kalana kadar flypgs.com veya mobil uygulamalar üzerinden check-in yapabilirsiniz.

Havaalanında check-in işlemleri nasıl yapılır?

Havaalanında check-in yapmak için kimliğiniz ya da pasaportunuz muhakkak yanınızda bulunmalı. Havayolu şirketinizin bankolarını bulup sıraya giriyorsunuz. Sıra size geldiğinde resimli kimliğiniz ya da pasaportunuzu görevliye verip gideceğiniz lokasyonu ve uçuş saatini söylüyorsunuz.

Istanbul havaalanında check-in nasıl yapılır?

Havalimanındaki kiosklara e-bilet numaranızı ya da rezervasyon kodunuzu (PNR) girerek kolayca check-in yapabilirsiniz. Ayrıca Miles&Smiles ya da banka kartınızı kullanarak kimlik bilgilerinize daha kolay ulaşabilirsiniz. Check-in işleminiz, koltuk seçiminizin ardından biniş kartınızın üretilmesiyle tamamlanır.

Uçuş check-in ne demek?

Seyahatinizi gerçekleştirmek için uçağın tarifeli kalkış saatinden belirli bir süre önce havalimanında yaptırdığınız bilet ve bagaj işlemlerinin tümüne check-in adı verilir.

Uçak check-in ne zaman kapanır?

İç hat seferlerinde uçuşun tarifeli saatinden 60 dakika önce, dış hat seferlerinde uçuşun tarifeli saatinden 75 dakika önce check-in işlemleri sona erer.

Check-in yaptıktan sonra bilet iptali olur mu?

Yurt dışı biletlerinizi, check-in, bilet iptal sigortalı biletler, sefer iptali ve saat değişikliği olmayan tüm yurtiçi biletlerinizi online iptal edebilirsiniz. ... Check-in yapılmış bir biletinizi iptal ettirmek isterseniz eğer önce havayolunu arayarak check-in'i kaldırmanız gerekir.

THY check-in yapılan bilet iptal edilir mi?

Çağrı merkezimizi arayarak online check-in işleminizi iptal edebilirsiniz.