Düğün salonu fiyatlari ne kadar?

İçindekiler:

  1. Düğün salonu fiyatlari ne kadar?
  2. Yemekli düğün fiyatı ne kadar?
  3. Kır düğününde nasıl gelinlik giyilmeli?
  4. Prenses düğün salonu kaç kişilik?
  5. Düğün salonu yasak mı?
  6. Kır düğünü için ne giyilir?

Düğün salonu fiyatlari ne kadar?

Düğün salonlarında İstanbul fiyatları, hafta sonu yaklaşık 500 kişilik bir akşam düğünü için 3.000 TL'den başlıyor. 5.000-7.500 TL arasında yoğunlaşıyor, 12.000 TL'ye kadar çıkıyor.

Yemekli düğün fiyatı ne kadar?

Ancak büyük şehirlerde seçeneğin de daha fazla olduğu da bir gerçek. Yani her bütçeye göre düğün salonu bulmak mümkün. Türkiye genelinde düğün salonlarını incelediğimde; yemeksiz paket fiyatları ortalama 4.000-6.000 TL arasındayken, yemekli düğün fiyatlarındaki durum ise kişi başı ortalama 40-80 TL şeklinde.

Kır düğününde nasıl gelinlik giyilmeli?

İlkbahar ve yaz aylarında, içinde rahat edebileceğin, terleme yapmayacak, ince kumaşlı bir gelinlik giymeye özen göstermelisin. İlkbahar ve yaz gelinleri için ince askılı ya da straplez, sırt dekolteli veya yırtmaçlı, uzun tül etekli ya da kısa gelinlikler uygun seçim olabilir.

Prenses düğün salonu kaç kişilik?

Özellikleri ve Kapasitesi En mutlu anları unutulmaz kılmak sloganıyla yola çıkan ve 12 yıldır organizasyon düzenleyerek kendini kanıtlayan Princess Düğün Salonu, kapalı alan mekanı ile misafirlerine hizmet veriyor. Mekan, 7 kişi arasında kapalı alan kapasitesine sahip bir salondur.

Düğün salonu yasak mı?

İçişleri Bakanlığı'nın 81 il valiliğine gönderdiği genelgede ile düğün, nişan ve nikah hakkında merak edilen sorular yanıt buldu. Kapalı yerlerde düğünler azami 100 davetli ile sınırlandırıldı. Nişan ve kına gibi etkinliklere ise 01 Temmuz 2021 tarihinden sonra izin verilecek.

Kır düğünü için ne giyilir?

Kır düğünü için elbise modelleri olarak tül elbise, şifon elbise, helenistik tarzda şifon etekler, volanlı elbiseler, dantel elbiseler şeklindedir. Kır düğünü için elbise seçerken rahat hareket edebileceğiniz ve uzun saatler boyunca sizi terletmeyecek kıyafetler seçmelisiniz.