Castor Oil nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Castor Oil nasıl kullanılır?
  2. Hydrogenated Castor Oil ne işe yarar?
  3. Hind yağı nasıl kullanılır?
  4. Hint yağı yüze kullanılır mı?

Castor Oil nasıl kullanılır?

Tamamen saf Hint yağını haftada iki ya da 3 defa saç uçlarınıza uygulayabilirsiniz. Düzenli kullanımda saçınıza parlaklık kazandırır. Cildinize nemlendirici uyguladıktan sonra kuru bölgelere sürebilirsiniz. Gerekli durumlarda günde bir ya da iki defa uygulanabilir.

Hydrogenated Castor Oil ne işe yarar?

Hidrojene hint yağı (hydrogenated castor oil) (HCO) veya hint mumu, kapasitörlerde, kaplamalarda ve greslerde, kozmetiklerde, elektrikli karbon kağıtlarında, yağlamada, cilalarda ve neme, yağlara ve diğer petrokimya ürünlerine karşı direncin gerekli olduğu yerlerde kullanılır.

Hind yağı nasıl kullanılır?

Hint yağını, avucunuza bir miktar alın ve saçlarınızın kökten uca kadar yağı emdiğine emin olana kadar saçınıza sürün. Hint yağ biraz yoğun kıvamlı olduğundan arındırmak zor olabilir. Bu bakımdan yağı, saçınıza fazla sürmemeye dikkat edin. Bu şekilde Hint yağını saçınızda, en az 15-20 dakika en fazla bir gece bekletin.

Hint yağı yüze kullanılır mı?

Akne ve akne sonrası izleri Öte yandan bu yağ, cildin doğal neminin restorasyonuna yardımcı olan yağ asitleri içerir. Hint yağını yüzünüze dairesel bir hareketle yumuşak bir şekilde sürüp, gece boyunca bırakın ve sabahları ılık suyla durulayın.