Hava Kent ne zaman teslim?

İçindekiler:

  1. Hava Kent ne zaman teslim?
  2. Havakent projesi kimin?
  3. Erkut Çavuş Kimdir?
  4. Hava Kent başladı mı?
  5. Yapı kooperatifi var mı?
  6. Hezarfen Konutları nerede?
  7. Konut yapı kooperatifleri nereye bağlı?
  8. Kooperatif üyeliği e devlette görünür mü?
  9. Kooperatif evi alınır mı?

Hava Kent ne zaman teslim?

Çavuş, “2021 yılının ikinci çeyreğinde teslim edilmesi planlanan projenin toplam inşaat alanı metrekare, toplam yatırım maliyeti 30 milyon TL.” dedi. Hava Kent Haraççı projesi, İstanbul Havalimanı'na 7,5 kilometre mesafede yer alıyor.

Havakent projesi kimin?

İstanbul Havalimanı'na en yakın konut projesi olan Hava Kent'te teslimler 2021'in ilk çeyreğinde başlayacak. Hava Kent Kooperatifi Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, “İlk etabımız Hava Kent Taşoluk'ta yaşam gelecek yılın ilk çeyreğinde başlayacak” dedi.

Erkut Çavuş Kimdir?

13 Ağustos 1989 tarihinde Mersin'de dünyaya gelen Erkut Çavuş, toplamda konutun üzerinde üretim yapmış alinenin 3. kuşak temsilcisidir. İlk öğretim yıllarını Mersin Türkmen Koleji'nde tamamlayan Erkut Çavuş, ardından üniversite için Kanada / Toronto ya gitti.

Hava Kent başladı mı?

Hava Kent'te yaşam 2021'de başlıyor! 2016 yılı sonunda kurulan Hava Kent, 2021'nin ilk çeyreğinde hayata geçiyor.

Yapı kooperatifi var mı?

Yapı kooperatifi türleri nelerdir? Yapı kooperatifleri Konut Yapı Kooperatifi, Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi ve Küçük Sanayi Sitesi yapı kooperatifi olmak üzere üç türdür.

Hezarfen Konutları nerede?

İstanbul Arnavutköy Hadımköy mevkiinde inşa edilecek Hezarfen Konutları Vefakar Yapı imzasını taşıyor.

Konut yapı kooperatifleri nereye bağlı?

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı Kooperatifleri Portalı

Kooperatif üyeliği e devlette görünür mü?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, ülke genelindeki 35 bin yapı kooperatifini e-Devlet sistemine aktarmak için harekete geçti. Aktarım çalışmasının tamamlanmasıyla birlikte, yapı kooperatiflerinin üyesi yaklaşık 1.5 milyon vatandaş üyesi bulunduğu kooperatifin attığı her adımı e-Devlet üzerinden takip edebilecek.

Kooperatif evi alınır mı?

Kooperatif tapulu ev alınabiliyor. Kooperatiften edinilen bir gayrimenkulün alınması ile doğrudan kooperatif üyesi olunamıyor. Alan kişi sadece tapuda o gayrimenkulü satın alan kişi olarak görünüyor. Kooperatiflerin başlıca tapu işlemleri; gayrimenkul alım ve satımı, gayrimenkul satış vaadi, kat karşılığı temlik,...