Sarıyere hangi metro gider?

İçindekiler:

  1. Sarıyere hangi metro gider?
  2. M2 metro kaça kadar çalışıyor?
  3. Marmaray ile sarıyere nasıl gidilir?
  4. Beylikdüzü sarıyere nasıl gidilir?
  5. Yenikapi Haciosman arasi kac durak?
  6. Marmaray ile Emirgana nasıl gidilir?
  7. Ümraniye Sarıyer hangi Otobüs gider?
  8. Yenikapi Haciosman arasi kac dk?

Sarıyere hangi metro gider?

Sarıyer'e metro bağlantısını kullanarak gitmek isterseniz; M2 Yenikapı- Hacıosman metro hattını kullanarak aktarma yapabilirsiniz. Bu hat; Yenikapı, Haliç, Taksim, Şişli, Gayrettepe, Levent, Seyrantepe, Ayazağa bölgelerinden geçerek Hacıosman'a ulaşmaktadır.

M2 metro kaça kadar çalışıyor?

M2 metro Saatleri
GünÇalışma Saatleri
Perşembe00:00 - 23:45
Cuma00:00 - 23:45
Cumartesi00:00 - 23:45
Pazar00:00 - 23:47
3 satır daha

Marmaray ile sarıyere nasıl gidilir?

Sarıyer'e Marmaray bağlantısını kullanarak gitmek isterseniz; Marmaray Yenikapı istasyonunda indikten sonra M2 Yenikapı- Hacıosman metro hattına aktarma yapmanız ve burada, Hacıosman metro durağında indikten sonra Sarıyer otobüs ya da minibüslerine aktarma yapmanız gerekmektedir.

Beylikdüzü sarıyere nasıl gidilir?

Önce Beylikdüzünden metrobüsle zincirlikuyuya gidin. zincirlikuyudan 40B ye binip Sarıyer'e gidebilirsiniz. ama ben zincirlikuyuda Taksim-Hacıosman(Sarıyer) metrosuna geçip Sarıyer'e metroyla gitmenizi öneririm.

Yenikapi Haciosman arasi kac durak?

Yapımına 1992 yılında başlanan ve Yenikapı ile Hacıosman arasında hizmet veren Yenikapı Hacıosman Metrosu 16 istasyondan oluşuyor.

Marmaray ile Emirgana nasıl gidilir?

Anadolu yakasından ulaşım içinse marmaray ile M2 metro hattına aktarma yaparak Hacıomana gelerek 41C Ayazağa-Sarıyer otobüsüyle ulaşabilirsiniz. Google maps üzerinden Emirgan Korusuna ulaşmak için tıklayınız.

Ümraniye Sarıyer hangi Otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Meşhur Sarıyer Ümraniye yakınından geçiyor: 131, 139, 139A, 14DK, 14ES, 320, 522.

Yenikapi Haciosman arasi kac dk?

Yön: HacıosmanYenikapı Duraklar: 15 Yolculuk Süresi: 29 dk Hat Özeti: Hacıosman, Darüşşafaka, Atatürk Oto Sanayi, İtü Ayazağa, Sanayi, 4. Levent, Levent, Gayrettepe, Şişli/Mecidiyeköy, Osmanbey, Taksim, Şişhane, Haliç, Vezneciler, Yenikapı M2 metro hattı (HacıosmanYenikapı) arası 4 güzergah içeriyor.