Sakinlik icin hangi dua?

İçindekiler:

  1. Sakinlik icin hangi dua?
  2. Sakinlik icin hangi esma?
  3. Huysuz çocuk için hangi dua okunur?
  4. Mutlu olmak için hangi esma?

Sakinlik icin hangi dua?

Lâilâhe illa ente sübhâneke innî küntü mine'z-zâlimîn. Allâh'ım! Senden başka ilâh yoktur, Seni her çeşit kusurdan tenzîh ederim. ... *"Bir kimse, sıkıntılı zamanında on defa, Hasbiyallahü lâ ilâhe illâ hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azîm'i okursa, Allahü teâlâ üzüntüsünü giderir."

Sakinlik icin hangi esma?

HALİM (88 KEZ): Sakinlik ve yumuşaklık kaynağıdır. VEDUD (200 KEZ): Yaşamınıza daha fazla aşk ve sevgi çekmenize yardımcı olur. MÜHEYMİN (145 KEZ): Güven duygusunu hissetmek istediğiniz her durumda kullanabilirsiniz.

Huysuz çocuk için hangi dua okunur?

- Çocuğun giydiği çamaşıra 3 cuma ikindi namazından sonra 1073 kez ihdinassiràdal müstegìm okunursa kötü huylarını bırakması ümit edilir. Ya da aralıksız 21 gün okunursa çamaşıra ekstra okunmasına gerek olmaz. - Yaramaz çocuğun sakinleşmesi için RAD SURESİ tavsiye edilmektedir.

Mutlu olmak için hangi esma?

Her İki Dünyada da Mutlu Olmak İçin Hangi Dua Okunmalıdır? Allahümme Rabbenâ âtina fiddünyâ haseneten ve fil ahireti haseneten ve kınâ azâbennâr.Bi rahmetike yâ Erhamerrahimin. Bu dua, her kılınan namazdan sonra 3 veya 7 kez okunmalıdır.