Polyak madencilik kimin?

İçindekiler:

  1. Polyak madencilik kimin?
  2. Polyak Eynez ne iş yapar?
  3. Polyak Eynez iş başvurusu nasıl yapılır?
  4. Oytun Kutay kimdir?
  5. Serkan Bahçekapılı kimdir?
  6. Muzaffer Polat kim?
  7. Muzaffer Polat nereli?
  8. Fiba Holding kime ait?

Polyak madencilik kimin?

Hüsnü Özyeğin'in Fiba Holding'i ve Galatasaray eski Başkanı Adnan Polat'ın sahibi olduğu Polat Madencilik A.Ş. ortaklığıyla kurulan Polyak Eynez Enerji Üretim Madencilik San. ve Tic.

Polyak Eynez ne iş yapar?

Polyak Eynez, Yeraltı Linyit Madeni ve Termik Enerji Santrali olmak üzere iki işletmeden oluşur. ... Bir ana galeri ve 2 kuyudan oluşan işletme Türkiye'nin en derin yer altı linyit madeni olma özelliğine sahiptir. Yatırım altyapısı 8,5 milyon ton / yıl kapasiteye uygun olacak şekilde dizayn edilmiştir.

Polyak Eynez iş başvurusu nasıl yapılır?

Polyak Eynez bünyesinde açılan pozisyonlar www.fibaholding.com.tr/insan-kaynaklari/kariyer.aspx ve www.kariyer.net üzerinden yayınlanmaktadır. İşe alım süreçleri esnasında başvuru yapan adayların özgeçmişleri titizlikle değerlendirilir ve adaylar başvurularının durumu ile ilgili bilgilendirilir.

Oytun Kutay kimdir?

1977 Ankara doğumlu olan Oytun Kutay, Hacettepe Üniversitesi Kimya Mühendisliği'ni bitirdi. 2008 yılında ise Bilgi Üniversitesi Executive MBA programını tamamladı. Profesyonel kariyerinin tamamında enerji sektöründe yer almış, iş geliştirme, yatırım ve işletme süreçlerinde kritik roller üstlenmiştir.

Serkan Bahçekapılı kimdir?

Serkan Bahçekapılı, üniversitenin ardından da önce çimento daha sonra madencilik sektöründe kariyerine profesyonel olarak devam eder. Yerin altında edindiği deneyimle Bahçekapılı, 2015'te ise kendi hikayesini yazmak için Soma'da S-Tech'i kurar ve maden ocakları için ekipman üretimine başlar.

Muzaffer Polat kim?

Enerji sektörüne 1988'de babası ve kardeşleriyle kurduğu Polat Madencilik ile giriş yapan Muzaffer Polat, bugün 860 çalışana ve 250 milyon TL ciroya sahip olan şirketi yönetiyor. Polat, kendi kurduğu Polyak-Eynez'in yüzde 70'ini dört yıl önce Hüsnü Özyeğin'e satarak ortak olmuştu.

Muzaffer Polat nereli?

Muzaffer Polat kimdir? - Ermenek, 1956 doğumluyum. Ermenek'te yetiştik.

Fiba Holding kime ait?

1987 yılında Hüsnü M. Özyeğin tarafından kurulan Fiba Grup, bugün ulusal ve uluslararası piyasaların saygın ve bilinirliği yüksek bir katılımcısıdır. Grup, finans ve finans dışı alanlarda faaliyet gösteren, marka değeri yüksek iştiraklerden oluşan bir yatırım portföyüne sahiptir.