Küçük gözlere göz kalemi nasıl sürülür?

İçindekiler:

  1. Küçük gözlere göz kalemi nasıl sürülür?
  2. Küçük gözlü kadınlar nasıl makyaj yapmalı?
  3. Göz kalemim akıyor ne yapmalıyım?
  4. Göz şekli nasıl bulunur?
  5. Eyeliner mı Dipliner mi?

Küçük gözlere göz kalemi nasıl sürülür?

Kalemi göz pınarlarına kadar çekmek, gözleri küçültür. O yüzden göz kalemini göz kapağının ortasından başlayarak, kirpik diplerinden dışa doğru hafifçe kalınlaştırarak sürün. Böylece göz kapağının düşüklüğü de kaybolmuş olacaktır.

Küçük gözlü kadınlar nasıl makyaj yapmalı?

  1. KİRPiKLERİNİZİ BELİRGİNLEŞTİRİN. Kirpiklerinizin uzun ve kıvrık olması gözlerinizin daha büyük görünmesini sağlar. ...
  2. AÇIK TONLARA SAHİP GÖZ KALEMİ UYGULAYIN. Küçük gözlere sahip olan kişiler gözaltına asla göz kalemi çekmemelidir. ...
  3. EYELİNER SEÇİMİNE DİKKAT ETMELİSİN. ...
  4. KAŞLARINIZI YENİDEN ŞEKİLLENDİRİN.
BE

Göz kalemim akıyor ne yapmalıyım?

Göz kaleminin akması makyajınızı heba edecektir, bunu önlemek için alt kirpiklerinizin altından ten renginizi uyumlu bir göz altı concealerı sürün, biraz bekleyin daha sonra göz kalemi renginde farınızı sürün, ve kaleminizi çekin, böylece kalemin uzun süre dayanmasını sağlayabilirsiniz.

Göz şekli nasıl bulunur?

Göz şekilleri nasıl belirlenir? 1- Göz kapağı gözün renkli kısmının üzerine düşüyorsa bu küçük gözdür. 2- Gözün yükseklik ve uzunluğu birbirine eşit durumda ise bu yuvarlak gözdür. 3- Düz bir şekilde aynaya bakarken gözün renkli bölümünün hareketleri takip edilebiliyorsa bu büyük gözdür.

Eyeliner mı Dipliner mi?

Hepimizin bildiği gibi eyeliner şekil itibariyle kalın hatlar çizer, dipliner ise ince çizimler için uygundur. Düşük dar göz kapakları ve şekil itibariyle küçük gözleri olan kişilere ince hatlar tercih edileceği için dipliner kullanımı tavsiye edilir.