Kırıkkale Üniversitesi hangi bölümler var?

İçindekiler:

  1. Kırıkkale Üniversitesi hangi bölümler var?
  2. Kırıkkale Üniversitesi Eğitim nasıl olacak?
  3. Kırıkkale Üniversitesi Öğrenci Girişi şifresi nasıl alınır?
  4. Kku hangi universite?
  5. Kkü UZEM nasıl giriş yapılır?
  6. Kırıkkale Üniversitesi diploma nasıl alınır?
  7. Kırıkkale Üniversitesi kayıt Yenileme Nasıl Yapılır?

Kırıkkale Üniversitesi hangi bölümler var?

  • Diş Hekimliği Fakültesi.
  • Eğitim Fakültesi.
  • Fen Edebiyat Fakültesi.
  • Güzel Sanatlar Fakültesi.
  • Hukuk Fakültesi.
  • İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi.
  • İslami İlimler Fakültesi.
  • Spor Bilimleri Fakültesi.
Daha fazla öğe...

Kırıkkale Üniversitesi Eğitim nasıl olacak?

Üniversitemizde Dersler Uzaktan Eğitim Sistemi İle Yapılacaktır. Değerli Öğrencilerimiz, ... Ancak; Üniversitemiz bünyesinde , Pazartesi günü itibariyle eğitim öğretim faaliyetlerimize kaldığı yerden başlanacak, fakat Uzaktan Eğitim yönetim sistemimiz üzerinden sürdürülecektir.

Kırıkkale Üniversitesi Öğrenci Girişi şifresi nasıl alınır?

Öğrenci Şifresi Öğrenci numaranızı öğrendikten sonra öğrenci şifrenizi almak için https://ogrenciportal.kku.edu.tr/ bağlantısına tıklayarak Öğrenci Giriş Ekranını açınız. Açılan aşağıdaki ekranda “Şifre Sıfırlama” butonu kullanılarak şifre sıfırlama ekranına ulaşılır.

Kku hangi universite?

3 Temmuz 1992 tarihinde kurulan Kırıkkale Üniversitesi, kuruluş kanununa göre Fen-Edebiyat, İktisadi ve İdari Bilimler, Mühendislik ve Veteriner Fakülteleri; Sosyal Bilimler, Fen Bilimleri ve Sağlık Bilimleri Enstitüleri ile Ankara Üniversitesi'nden devralınan Kırıkkale Meslek Yüksekokulu'ndan oluşmuştur.

Kkü UZEM nasıl giriş yapılır?

Eğitim Portalına giriş yapabilmeniz için Kırıkkale Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi'ne bağlı bir eğitim programında öğrenci olmanız gerekmektedir. Sisteme kayıtlı bir öğrenci iseniz şifre ve kullanıcı adınız aşağıdaki gibidir: Kullanıcı Adı: TC Kimlik Numaranızdır. Şifre: TC Kimlik Numaranızdır.

Kırıkkale Üniversitesi diploma nasıl alınır?

Mezun olan öğrencilerimiz mezuniyet belgelerini e-devlet (https://giris.turkiye.gov.tr/Giris/) üzerinden giriş yaparak alabilirler. Ayrıca Geçici Mezuniyet Belgesi düzenlenmeyecektir. NOT 1) Ön Lisans diplomaları, Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenecektir.

Kırıkkale Üniversitesi kayıt Yenileme Nasıl Yapılır?

https://ogrenciportal.kku.edu.tr/ adresinden, Öğrenci numaranız ve şifreniz ile giriş yapılarak, Ders Kaydı ekranın dan yapılacaktır.