Ağız çalkalama suyu ağız kokusunu giderir mi?

İçindekiler:

  1. Ağız çalkalama suyu ağız kokusunu giderir mi?
  2. Listerine ağız kokusunu giderir mi?
  3. Sabahları oluşan ağız kokusu nasıl önlenir?
  4. Listerine ağız bakım suyu ne ise yarar?
  5. Colgate Ağız bakım suyu üçlü etki 500 ml nasıl kullanılır?

Ağız çalkalama suyu ağız kokusunu giderir mi?

Çoğu insan ağzı koktuğunu düşündüğünde hemen ağız çalkalama sularına başvurur. Bu sulardaki nane veya karanfil tadı bir süreliğine ağız kokusunu gizleyebilir. Bu suların ayrıca antiseptik özelliği de vardır. Çalkalamada amaç kötü kokuya neden olan bakterilerden kurtulmaktır.

Listerine ağız kokusunu giderir mi?

Kötü ağız kokusunu engellemenin iyi bir yolu, günlük bakımın bir parçası olarak dişlerinizi fırçaladıktan sonra LISTERINE® FRESH BURST gibi bir ağız bakım ürünü kullanmaktır. Böylece, kötü ağız kokusunun sebeplerine karşı sürekli koruma sağlanır.

Sabahları oluşan ağız kokusu nasıl önlenir?

Sakız çiğneyin: Tükürük üretimini teşvik etmek için bol su için ve şekersiz sakız veya şekersiz sert şeker çiğneyerek ağzınızı nemli tutun. Bol çiğneme gerektiren yiyecekler de (elma veya havuç gibi) iyi seçeneklerdir.

Listerine ağız bakım suyu ne ise yarar?

Listerine®, diş çürükleri, diş eti hastalıkları ve ağız kokusunun başlıca nedeni olan bakteri plağı ile savaşarak etkin koruma sağlar. Düzenli olarak sabah akşam Listerine® kullanıldığında 7 günün sonunda dişlerin çok daha temiz ve pürüzsüz olduğu farkedilir.

Colgate Ağız bakım suyu üçlü etki 500 ml nasıl kullanılır?

Diş hekiminin tavsiye sonucunda, sabah akşam bir kapak 30 saniye boyunca ağız içerisinde gargara yapılmalıdır. Ardından yutulmadan tükürülmeli ve yarım saat boyunca su dahil hiç bir içecek ve yiyecek tüketilmemelidir.