Çandarlı nın denizi nasıl?

İçindekiler:

  1. Çandarlı nın denizi nasıl?
  2. Izmir Dikili'de nerede denize girilir?
  3. Dikilide nerelerde denize girilir?
  4. Çandarlı mı Dikili mı?
  5. Çandarlı denizi kaç derece?
  6. Dikili'de ne zaman denize girilir?
  7. Dikilide denize girilir mi?
  8. Dikilide ne zaman denize girilir?
  9. Çandarlı Tatil köyü nasıl bir yer?
  10. Çandarlı nüfusu kaç?
  11. Didim deniz suyu sıcaklığı ne kadar?
  12. Çandarlı Körfezi nerede?

Çandarlı nın denizi nasıl?

Çandarlı denizi genellikle biraz soğuk olmakla beraber yazın sıcağında ılık bir suya girmek de pek hoş olmaz sanırım. Deniz rüzgarın estiği yöne göre zaman zaman dalgalı oluyor; fakat batıya bakan koylar dalgalı iken doğuya bakan koylar sakin oluyor, ya da tam tersi. Yani denize girebilecek yer her zaman bulunuyor.

Izmir Dikili'de nerede denize girilir?

Hayıtlı Koyu ve Plajı İzmir ilinin Dikili ilçe sınırlarında yer almaktadır. İzmir merkezden yaklaşık 108 km uzaklıkta bulunur. Bademli-Denizköy Yolu üzerinde bulunmaktadır. Hayıtlı Koyu ve Plajı bölgenin en sakin ve gözden uzak plajlarından birisi olarak karşımıza çıkmaktadır.

Dikilide nerelerde denize girilir?

  • 1) Kayra Plajı Kayra plajı Dikili'nin en nezih plajları arasındadır. ...
  • 2) Fame Beach. Fame beach adından da anlaşılacağı üzere ünlü bir plajdır. ...
  • 3) Pisa Koyu. Dikili'ye yakın bir mesafede olan pisa koyuna isterseniz özel araç ile de gelmek mümkündür. ...
  • 1) Dikili Halk Plajı ...
  • 2) Hayıtlı Koyu. ...
  • 3) Bademlik Koyu.

Çandarlı mı Dikili mı?

Çandarlı, Dikili
Çandarlı
İlİzmir
İlçeDikili
Coğrafi bölgeEge
Nüfus (2010)
7 satır daha

Çandarlı denizi kaç derece?

Bir yıl boyunca Çandarlı'da 141 gün yüzmek var. Genelde yüzme sezonu biter kasım'da. Kıyıda ortalama yıllık su sıcaklığı Çandarlı'da dır-dir 19.2°C, mevsimlere göre: kışın 16.2°C, baharda 16.9°C, yazın 23.3°C, sonbaharda 20.4°C. Minimum su sıcaklığı (14.8°C) Çandarlı'da olur şubatta, maksimum (25.8°C) ağustosda.

Dikili'de ne zaman denize girilir?

Mavi bayraklı plajları nedeniyle özellikle yaz tatillerinde yoğun ilgi gören Dikili'ye deniz, kum, güneş keyfi için gelecekseniz en uygun zaman dilimi Mayıs ve Ekim ayları arası.

Dikilide denize girilir mi?

Bölgede yer alan plajlar arasında en popüler olanı Dikili Halk Plajı olmaktadır. Mavi bayrağa sahip olan plajın yer aldığı sahil şeridinde birçok yerleşim alanı, otel, restoran ve eğlence merkezleri bulunmaktadır. Kilometrelerce uzunluğa sahip olan alanda birçok kişi tatil sırasında keyifli dakikalar geçiriyor.

Dikilide ne zaman denize girilir?

Mavi bayraklı plajları nedeniyle özellikle yaz tatillerinde yoğun ilgi gören Dikili'ye deniz, kum, güneş keyfi için gelecekseniz en uygun zaman dilimi Mayıs ve Ekim ayları arası.

Çandarlı Tatil köyü nasıl bir yer?

Çandarlı temiz havası ve denizi ile sakin ve huzurlu bir tatil beldesi. Denize doğru bir uzantı olarak konumlanan Çandarlı'nın her sokağı denize çıkan çok şirin bir bölge. Özellikle ailenizle birlikte güvenle tatil yapabileceğiniz bir yer.

Çandarlı nüfusu kaç?

ÇANDARLI mahallesi nüfusu (MERKEZ beldesine) bağlı DİKİLİ, İZMİR. ÇANDARLI mahallesinin Nüfusu Toplam 7.343 tır. Bu nüfusun 3.645'si Erkek, 3.698'si Kadındır.

Didim deniz suyu sıcaklığı ne kadar?

Su sıcaklığı Didim'de ayda Bir yıl boyunca Didim'de 196 gün yüzmek var. Genelde yüzme sezonu biter kasım'da. Kıyıda ortalama yıllık su sıcaklığı Didim'de dır-dir 20.8°C, mevsimlere göre: kışın 17.4°C, baharda 18.2°C, yazın 24.7°C, sonbaharda 22.7°C.

Çandarlı Körfezi nerede?

Çandarlı Körfezi, Türkiye'nin Ege Denizindeki kuzeyden güneye doğru sıralanan 3. körfezidir. Tamamı İzmir il sınırları içinde yer alan körfez aynı zamanda Aiolis bölgesinin merkezidir.