Sofra sırları nerede çekilmiş?

İçindekiler:

  1. Sofra sırları nerede çekilmiş?
  2. Sofra sırları ne anlatıyor?
  3. Sofra sırları hangi platformda?
  4. Sofra sırları hangi filmden uyarlama?
  5. Ümit Ünal nereli?
  6. Modacı Ümit Ünal Kimdir?
  7. Umut Ünal kim?

Sofra sırları nerede çekilmiş?

Sofra Sırları'nın çekimleri Mudanya, Trilye ve İstanbul'da dört haftada gerçekleşti.

Sofra sırları ne anlatıyor?

Ümit Ünal'ın yazıp yönettiği Sofra Sırları, dışarıdan bakıldığında hayatını sadece evine ve kocasına adamış bir ev hanımı olarak görünen fakat aynı zamanda bir seri katil olan Neslihan'ın hikâyesini mizahi yönden konu ediniyor.

Sofra sırları hangi platformda?

Sofra Sırları, başrolde Demet Evgar'ın bulunduğu ve Ümit Ünal'ın yönetmenliğini üstlendiği bir yerli yapımdır. BluTV'nin en çok izlenenlerinden biri olan bu film, aynı zamanda çevresi tarafından sevilen ancak tam tersine bir seri katil olan Neslihan'ın hikayesini konu alıyor.

Sofra sırları hangi filmden uyarlama?

Türk Sinemasına dair umut verici bir film. Uyarlama olan 'Cebimdeki Yabancı'dan sonra bu defa senaryonun da orijinal olduğu başarılı bir film. Sofra Sırları 16.02.2018 tarihinde vizyona girdi. 154 salonda gösterilen film, ilk 2 günde 24.727 seyirci sayısı ile aynı gün vizyona giren filmler arasında 4. oldu.

Ümit Ünal nereli?

Tire, Türkiye Ümit Ünal/Doğum yeri

Modacı Ümit Ünal Kimdir?

Moda Tasarımcı Ümit Ünal. 1969 doğumlu olan Ümit Ünal uzun süre İstanbul'da ikamet etmiştir. ... Bu yönü ile kırsal ve kentsel insanlar için unisex moda oluşturmaya çalışan uluslararası bir tasarımcı olmayı başarmıştır. 1993 yılında BEYMEN Academia Genç Stilistler Yarışması'nda S. S.

Umut Ünal kim?

Ümit Ünal (d. ), yönetmen ve senarist. ... 2008 yılında Hasan Ali Toptaş'ın Gölgesizler adlı romanını senaryolaştırdı ve yönetmenliğini üstlendi. 2010 yılında senaryosu Uygar Şirin'e ait olan Ses filmini yönetti.