Iskender hoca kimdir?

İçindekiler:

  1. Iskender hoca kimdir?
  2. Iskender Evrenesoğlu ne zaman oldu?
  3. Iskender Evrenosoğlu kimdir?
  4. Mihr iskender Evrenesoğlu öldü mü?
  5. Erol Evrenesoğlu kimdir?
  6. Iskender Evrenesoğlu nun yerine kim geçti?
  7. Iskender Evrenesoğlu kimdir hayatı?

Iskender hoca kimdir?

Kendinin peygamber olduğunu iddia eden, kendini sözde 'resul' ve 'mehdi' olarak tanıtan İskender Evrenesoğlu aynı zamanda Mihr Tarikatı'nın kurucusudur. 1942 yılında doğmuştur. ... Evrenesoğlu çesitli kelime oyunlarına başvurarak kendisinin kitaplı bir resul olduğunu ama peygamber olmadığını söylemektedir.

Iskender Evrenesoğlu ne zaman oldu?

19 Kasım akşamı hayatını kaybeden Evrenesoğlu'nun ölüm nedeni bilinmezken, cenazesi 25 Kasım'da İstanbul'a getirilecek. İskender Evrenesoğlu kimdir? 1942'de doğan İskender Evrenesoğlu, 1986'da Devlet Planlama Teşkilatında uzman olarak çalıştı.

Iskender Evrenosoğlu kimdir?

Kendinin peygamber olduğunu iddia eden, kendini sözde 'resul' ve 'mehdi' olarak tanıtan İskender Evrenesoğlu aynı zamanda Mihr Tarikatı'nın kurucusudur. 1942 yılında doğmuştur.

Mihr iskender Evrenesoğlu öldü mü?

İskender Evrenesoğlu öldü. Kamuoyunda “sahte peygamber” olarak bilinen İskender Evrenesoğlu (İmam İskender mihr) öldü. Tele1'den Yılmaz Polat'ın haberine göre, sahte Peygamber İskender Evrenesoğlu, uzun yıllardır yaşadığı ABD'nin Virginia Eyaleti Norfolk kentinde öldü.

Erol Evrenesoğlu kimdir?

1933 yılında Bursa'da doğan İskender Erol Evrenosoğlu, kendisine vahiy geldiğini ve 'Risalet Nurları' isimli kitabın Allah tarafından yazdırıldığını iddia etmesiyle tanınıyordu. 90'lı yılların sonunda ABD'ye göç eden Evrenosoğlu, vakıf kurarak, televizyon ve çeşitli yayınlarla Türkiye'de faaliyetlerine devam etti.

Iskender Evrenesoğlu nun yerine kim geçti?

Geçtiğimiz Kasım ayında yaşadığı Amerika'da ölen sahte peygamber İskender Evrenesoğlu'nun yerine geçen isim netleşti… Buna göre sapık Mihr tarikatını yönetecek yeni isim fizikçi Cabbar Boran.

Iskender Evrenesoğlu kimdir hayatı?

Sahte peygamber olarak bilinen İskender Evrenesoğlu 1942 yılında doğdu.1986'da Devlet Planlama Teşkilatında uzman olarak çalıştı. İskender Evrenesoğlu çesitli kelime oyunlarına başvurarak kendisinin kitaplı bir resul olduğunu ama peygamber olmadığını söylemektedir.