Story instagramda ne demek?

İçindekiler:

  1. Story instagramda ne demek?
  2. Story anlamı nedir ingilizce?
  3. Instagram'da Story nasıl yapılır?
  4. Internette Story ne demek?
  5. Instagram Story neresi?
  6. Instagram Story de paylaşımlar ne demek?

Story instagramda ne demek?

Story kelimesinin sözlük anlamında bakıldığında İngilizce üzerinden Türkçeye 'hikaye' şeklinde çevrilmektedir. Aynı şekilde Instagram uygulaması olarak da bu anlamı üzerinden kullanılmaktadır. Paylaşılan ve ana sayfada görülen bir fotoğrafını 24 saat içerisinde görülmesine ve aynı zamanda gelmesine olanak tanımaktadır.

Story anlamı nedir ingilizce?

Ingilizce-Türkçe Çeviri İsim öykü, hikâye, masal. ... İsim destan, efsane, menkıbe. İsim haber, rivayet, anlatış, anlatılan şey.

Instagram'da Story nasıl yapılır?

Instagram'a giriş yaptıktan sonra ana ekranın sağ üstünde yer alan artı simgesine tıklayın. Karşınıza çıkan ekranın sağ alt kısmında bulunan Hikaye sekmesine tıkladıktan sonra yüklemek istediğiniz fotoğrafı seçin. Sol altta yer alan Hikayen ikonuna tıklayarak hikayenizi paylaşabilirsiniz.

Internette Story ne demek?

Instagram'ın yeni hayata geçireceği bu sistem adından da anlaşılacağı üzere kendi hayat akışınızın hikayesini fotoğraflarınızla yapmanıza olanak sağlıyor. Alıştığımız Instagram'da istediğiniz fotoğrafınızı tercihen filtreleyip yayınlıyor ve ta ki siz silene kadar fotoğrafınız profilinizde yayında kalıyordu.

Instagram Story neresi?

Instagram Stories ekranınızın hemen üst kısmında görünüyor. Sol üst tarafta “Yeni” açıklaması ile görülen Instagram simgesinin hemen sağ tarafında bu özelliği kullanan arkadaşlarınızın ilgili paylaşımlarına ulaşabiliyorsunuz.

Instagram Story de paylaşımlar ne demek?

Her geçen gün kendini geliştiren Instagram, hikaye paylaşım özelliğini duyurdu. Bu yeni özellik sayesinde kullanıcılar arkadaşlarının hikayelerini kendi profillerinde paylaşabilecek. ... Bu uyarıdan sonra hikayede bahsedilen kullanıcılara mesaj yoluyla 'Bunu hikayene ekle' linki gönderilecek.