Muhteşem Yüzyıl Mehmet kim?

İçindekiler:

  1. Muhteşem Yüzyıl Mehmet kim?
  2. Muhteşem Yüzyıl oyuncuları Hızır Reis kim?
  3. Muhteşem Yüzyıl Mahidevran kim oynuyor?
  4. Muhteşem Yüzyıl Prenses Isabella kim oynuyor?
  5. Muhteşem Yüzyıl hangi yıllarda oynadı?
  6. Muhteşem Yüzyıl dizisi nerede çekilmiştir?
  7. Firuze diziden ayrılıyor mu?
  8. Muhteşem Yüzyıl Firuze kim?

Muhteşem Yüzyıl Mehmet kim?

Muhteşem Yüzyıl'a bu sezon yeni bir oyuncu daha katılıyor. 3. sezonda karşımıza, Hürrem Sultan ve Kanuni Sultan Süleyman'ın oğulları Şehzade Mehmet olarak çıkacak olan isim; Arka Sıradakiler, Kalbim Seni Seçti gibi dizilerde izlediğimiz Gürbey İleri.

Muhteşem Yüzyıl oyuncuları Hızır Reis kim?

Geçtiğimiz senerlerde de popüler dizilerde oynama şansı bulan Tekin, Muhteşem Yüzyıl dizisinde Barbaros Hayreddin Paşa'yı canlandırmıştı? İşte ünlü oyuncu Tolga Tekin ile ilgili detaylı bilgi...

Muhteşem Yüzyıl Mahidevran kim oynuyor?

'de doğan Nur Fettahoğlu, oyuncu ve eski spiker. Özellikle Aşk-ı Memnu adlı dizideki Peyker rolüyle ünlenmiş, Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Mahidevran Sultan karakteriyle hayran kitlesini arttırmıştır.

Muhteşem Yüzyıl Prenses Isabella kim oynuyor?

"Muhteşem Yüzyıl" dizisi kadrosuna sürpriz bir isim daha kattı. Eski Devlet Bakanı Yüksel Yalova'nın kızı olan Melike İpek Yalova, Kastilya Prensesi Isabella Fortuna karakterini canlandırmak üzere diziye dahil oldu. Yalova, dizinin genel koordinatörü Nermin Eroğlu tarafından Bebek'te bir balıkçıda keşfedildi.

Muhteşem Yüzyıl hangi yıllarda oynadı?

Muhteşem Yüzyıl
Yayın tarihi -11 Haziran 2014
DurumuSona erdi.
Kronoloji
Sonra gelenMuhteşem Yüzyıl Kösem (2015-2017)
25 satır daha

Muhteşem Yüzyıl dizisi nerede çekilmiştir?

Muhteşem Yüzyıl nerede çekildi: Hadımköy'deki Tem stüdyolarında çekilmiştir. Muhteşem Yüzyıl çekimleri için Topkapı Sarayı yeniden inşa edilmişti. İçinde 12 farklı mekânın bulunduğu dekorlar için 2100 metrekare alan kullanılmıştı.

Firuze diziden ayrılıyor mu?

Cansu Dere'nin Muhteşem Yüzyıl'dan nasıl ayrılacağı belli oldu. Cansu Dere, 'Muhteşem Yüzyıl'a 'Firuze' karakteriyle katılmıştı. Yapımcı Timur Savcı'yla 13 bölümlük anlaşma imzalayan Cansu Dere, Aralık'ta diziden ayrılacak. Diğer cariyelerin aksine Hürrem Sultan tarafından öldürülmeyecek.

Muhteşem Yüzyıl Firuze kim?

Asıl adı Hümeyra Hatun'dur. Şah Tahmasb ve Firuze Begüm Han tarafından bir casus olarak görevlendirilmiştir. Görevi Topkapı'ya sızıp Sultan Süleyman'ı öldürmektir. Firuze takma adını kullanarak bunları yapması gerekmektedir.