Lazer epilasyon seansları ne kadar?

İçindekiler:

  1. Lazer epilasyon seansları ne kadar?
  2. Epilasyon Kaç Seans Yapılır?
  3. Lazerde seans nedir?
  4. Tüm vücut lazer kaç dakika sürüyor?
  5. Tüm vücut lazer epilasyon kaç TL?
  6. Kadın tüm vücut lazer epilasyon nereleri kapsar?
  7. Lazerde seans aralarında kıllar nasıl alınmalıdır?
  8. Tum bacak lazer kaç dakika sürer?
  9. Lazer epilasyon ilk seans kaç dakika?
  10. Tüm vücut epilasyon hangi bölgeleri kapsıyor?
  11. Lazer epilasyonda tum vücut nereleri kapsar?
  12. Tüm vücut lazer neleri kapsıyor?

Lazer epilasyon seansları ne kadar?

2021 Lazer Epilasyon Seans Fiyatları Listesi
KADIN
BölgeSeans Fiyatı
Tüm Vücut7 TL
Koltuk Altı1 TL
Tüm Kol3 TL
12 satır daha

Epilasyon Kaç Seans Yapılır?

Lazer epilasyonun ortalama 6 seans uygulanması başarılı bir sonuç sağlar. Yüz bölgesi ve hormonal nedenli tüylenmelerde seans sayısı ortalama 10 olur. Seans aralıkları vücut bölgelerinde ortalama 2 ay, yüzde ise 1 aydır.

Lazerde seans nedir?

Epilasyonda seans aralıkları kılların çıkmaya başlama süresi ile ilgilidir. Bu bakımdan aralıklar için en uygun zaman kılların yeniden cilt üzerinde görünüp büyümeye başladığı süreçtir. Bunun dışında çıkan kılların yoğunluğu ilk hali ile karşılaştırılarak bir önceki seansın etki etme derecesi kontrol edilebilir.

Tüm vücut lazer kaç dakika sürüyor?

Tüm vücut 1,5 saat. Tüm yüz 10dk.

Tüm vücut lazer epilasyon kaç TL?

Lazer epilasyon fiyatları kişinin kilosu, cilt tipi, kıl tipi ve rengi, işlem yapılan bölge, teknik ve lazer epilasyonun yapıldığı kliniklere göre farklılık gösterir. Tüm vücut epilasyon fiyatları genellikle 2021 yılı içerisinde 1000 TL'den başlayıp 3500 TL'ye çıkmaktadır.

Kadın tüm vücut lazer epilasyon nereleri kapsar?

Kadınlarda tüm vücut lazer epilasyon denildiğinde; tüm sağlıklı (kıllanmayı tetikleyecek bir rahatsızlığı olmayan) kadınların ortak bölgeleri olan KOLTUK ALTI+GENİTAL+TÜM BACAK bölgeleri kastedilmektedir.

Lazerde seans aralarında kıllar nasıl alınmalıdır?

Lazer epilasyon seansları arasında çıkan kıllar ağda ve cımbız gibi kılı kökünden koparacak yöntemlerden ziyade jilet veya tüy dökücü kremlerle alınmalıdır. Cımbızla kıl alındığında köküyle birlikte alınacağından, bir sonraki seansta lazer ışını kıl kökünü hedefleyemez ve kıl kökünü tahrip edemez.

Tum bacak lazer kaç dakika sürer?

Lazer epilasyonun bir seansının süresi de yine yaptırılacak bölgenin genişliği ve kıl yoğunluğuna göre değişkenlik göstermektedir. Örneğin, eğer epilasyon koltuk altı bölgesine yapılıyorsa, işlem maksimum 5-10 dakika sürmektedir. Eğer bacak bölgesine uygulanıyorsa, 45 dakika- 1 saat arasında değişmektedir.

Lazer epilasyon ilk seans kaç dakika?

Lazer epilasyon seans süreleri çalışılan bölgenin büyüklüğüne göre değişmektedir. Büyük bölgelere lazer epilasyon yapılması bir kaç saat sürebilirken, koltuk altı, sakal üstü, dudak, çene gibi bölgelerse 5 – 10 dakikada tamamlanmaktadır. Lazer epilasyon seans süreleri bireyin fiziksel ölçüleri ile yakından ilgilidir.

Tüm vücut epilasyon hangi bölgeleri kapsıyor?

Kadınlar genellikle tüm vücut lazer epilasyon yaptırıyorlar. Tüm vücut alt ve üst bacak, alt ve üst kol, koltuk altı ve genital bölgeyi kapsıyor. Yüz bölgesinde ise en çok bıyık ve çene bölgesindeki kıllar için lazer epilasyonu tercih ediyorlar.

Lazer epilasyonda tum vücut nereleri kapsar?

Tüm vücut alt ve üst bacak, alt ve üst kol, koltuk altı ve genital bölgeyi kapsıyor. Yüz bölgesinde ise en çok bıyık ve çene bölgesindeki kıllar için lazer epilasyonu tercih ediyorlar. Kaş şekillendirme, bitişik kaş diye tabir ettiğimiz kaş arası kılları için lazer epilasyon yaptıranlar da mevcut.

Tüm vücut lazer neleri kapsıyor?

Peki, tüm vücut lazer epilasyon nereleri kapsar? Tüm vücut Lazer Epilasyon alt ve üst bacak, al ve üst kol, kol altı ve genital bölgeyi kapsamaktadır.