Berk Atan hangi filmlerde oynadı?

İçindekiler:

  1. Berk Atan hangi filmlerde oynadı?
  2. Berk Atan Boşnak mı?
  3. Berk Atan hangi takımı tutuyor?
  4. Berk Atan hangi okulda okudu?
  5. Berk Atan kimdir hangi dizilerde oynadı?
  6. Berk Atacan kimdir?
  7. Berk atak nereli?
  8. Gönül Dağı Dilek kiminle birlikte?

Berk Atan hangi filmlerde oynadı?

Berk Atan ayrıca, "Altındağlı", "Güneşin Kızları", "Dayan Yüreğim", "Cennetin Gözyaşları", "Tahin Pekmez" gibi yapımlarda rol aldı.

Berk Atan Boşnak mı?

Berk Atan tarihinde İzmir Bonova'da dünyaya geldi. Baba tarafı Boşnak olan Atan, İzmir Sıdıka Rodop Lisesi'nden mezun oldu. Hala Açık Öğretim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü öğrencisi olan Berk Atan, 11 yaşında futbola başladı. 17 yaşına geldiğinde ise kaleciliğe geçiş yaptı.

Berk Atan hangi takımı tutuyor?

Koyu bir Galatasaray taraftarıdır. Ayrıca büyük bir hayvan severdir.

Berk Atan hangi okulda okudu?

Anne tarafı Boşnak olan Berk Atan Liseyi Sıdıka Rodop Lisesi'nde okudu. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Halkla İlişkiler bölümünde okudu. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde oyunculuk eğitimi üzerine okumaktadır.

Berk Atan kimdir hangi dizilerde oynadı?

Berk Atan
  • Dayan Yüreğim. Atıf Şanal.
  • Güneşin Kızları 20. Savaş Mertoğlu.
  • Her Şey Yolunda. 2013.
  • Altındağlı 2013.
  • Gönül Dağı

Berk Atacan kimdir?

Atan, tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nde eğitim gördü. 2011 Best Model of Turkey'de "Gelecek Vaat Eden", 2012 Best Model of Turkey'de ise birinci seçildi. 2013 yılındaki Best Model the World'de ise birinci oldu.

Berk atak nereli?

Berk Atan, yılında İzmir'de dünyaya geldi. 2012 Best Model of Turkey birincisi seçildikten sonra dikkatleri üzerine çeken model ve oyuncu Berk Atan Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk Bölümü'nde eğitimine devam etmektedir.

Gönül Dağı Dilek kiminle birlikte?

26 yaşındaki Gülsim Ali İlhan'ın, 48 yaşındaki meslektaşı Durul Bazan ile birliktelik yaşadığı öne sürüldü. Snob Magazin'in özel haberine göre; Durul Bazan, geçtiğimiz haftalarda Gülsim Ali İlhan'ın başrolünde yer aldığı Gönül Dağı dizisinin Eskişehir'deki setine gitti.